0174-513237 Blessurelijn: 06-41827773

Zwangerschapsyoga

In de cursus zwangerschapsyoga doen we oefeningen die je helpen om die spieren die tijdens de zwangerschap en bevalling extra belast worden te versterken en te versoepelen. We oefenen houdingen en ademhalingstechnieken om de weeën op te vangen en doen ontspanningsoefeningen. Door de oefeningen word je je bewust van je steeds veranderende lichaam en van de natuurlijke kracht die je in je hebt om de bevalling te volbrengen. Elke les krijg je informatie over zwangerschap en bevalling gerelateerde onderwerpen.

De lessen zijn op dinsdag en op donderdagavond van 19.15 uur – 20.30 uur en worden gegeven aan de Leehove 80 in De Lier.

Nieuw: Mama en Baby yoga

Mama en Baby yoga is een combinatie van postnatale yoga, baby yoga en babymassage. Door samen te bewegen en te ontspannen, laat je je baby weten dat bewegen leuk is en dat jij het fijn vindt om dit samen met hem of haar te doen. Iets wat jullie onderlinge band ten goede komt. De Mama en Baby yoga zorgt ervoor dat jullie beiden sterker, soepeler en meer ontspannen worden. Deze doorlopende cursus is op woensdag van 9.30 – 10.45 uur.

De yoga wordt gegeven door Susan van Poucke van Be-Okay; www.Be-Okay.nl