0174-513237 Blessurelijn: 06-41827773

Blijf in beweging

Sporten mag, bewegen moet!

Wil je in beweging blijven? Wij hebben verschillende bewegingsgroepen voor alle leeftijden. Bekijk hieronder ons beweegaanbod om te zien welke het beste bij jou past!

Pilates training in De Lier en Westland

Pilates

Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het is een effectieve workout die spiergroepen tegelijk versterkt en verlengt om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen en behouden.

Tijdens de training besteden we aandacht aan jouw kracht, balans  en core-stability.

Elke woensdagavond van 19:00 – 20:00 & 20:00 – 21:00 uur en vrijdagochtend van 09:00-10:00 in de zaal boven bij de Hoofdstraat. Ben je benieuwd of de training wat voor jou is? Vraag dan een gratis proefles aan.

Onbeperkt sporten en beweging bij AdFysio in het Westland

onbeperkt sporten

De manier om ECHT fit te worden en te blijven! Je kunt onbeperkt groepstrainingen volgen op onze locaties. Onze fysiotherapeuten/trainers geven deze gezellige trainingen met intensieve beweging. Diverse vormen van training worden afgewisseld; Bootcamp, CrossFit, Calisthenics, HIIT, Tabata en buikspierkilling, dé manier om met plezier fit te worden!

Kun je eens niet in de avond sporten of wil je liever (extra) zelfstandig aan de slag? Je mag op al onze locaties onbeperkt komen trainen tijdens de vrije inloop uren!

Ben jij klaar voor de uitdaging en ga je met een gezellige groep deze challenge aan? Wacht niet en schrijf je in om een proefles te proberen!

Je krijgt ook de mogelijkheid voor een persoonlijke intake waarin lichaamsmetingen uitgevoerd worden en jij al je vragen kunt stellen!

Totaal training bij AdFysio in het Westland

AdFysio Totaal Training

Bij AdFysio De Lier kan je op verschillende manieren trainen. Je kan de AdFysio Totaal Training (ATT) volgen of aan één van de aandoenings- specifieke beweeggroepen deelnemen.

Tijdens ATT kan je onder begeleiding van een trainer/fysiotherapeut één of meerdere keren per week een uur trainen aan je kracht, conditie en lenigheid. Tijdens de intake stel je samen met de fysiotherapeut je persoonlijke doelen op. Er wordt doelgericht gewerkt met, naar wens, regelmatig evaluaties.

Ben je benieuwd of ATT wat voor jou is? Vraag dan een gratis proefles aan.
12 trainingen kosten €95,-

Beweging met Summer Challenge in het Westland

Summer Challenge

Zwaarder dan ooit! Voor iedereen toegankelijk met enige basisconditie. De Summer Challenge bestaat uit diverse nieuwe parcours en trappen.

Wil je fit het voorjaar en de zomer door en alvast een goede voorbereiding hebben op het aankomende sportseizoen? Dan zit je hier op het juiste adres! 2024 summerchallenge bereid je in 3  trainingen voor op de zomer.  De trainingen duren 75 minuten en zullen plaats vinden in Kijkduin. De kosten voor een training zijn €10,- per keer.

 

Wil jij trainen in een gezellige sfeer en jezelf tot het uiterste drijven? Inschrijvingen starten weer in het voorjaar van 2024.

19 juni, 26 juni en 3 juli zullen de trainingen plaatsvinden. Meedoen? Schrijf je in via het inschrijfformulier.

 

Beweging voor moeders voor of na de zwangerschap in het Westland

Mama in Balans

Mama maar toch willen sporten? AdFysio biedt een uniek doorlopend programma aan voor alle (aanstaande) moeders op gebied van training en voorlichting. Het is een doorlopend programma, instroming is op elk moment mogelijk tijdens of na de zwangerschap! Iedere donderdagavond vinden de trainingen plaats op locatie de Zweth in De Lier onder begeleiding van fysiotherapeute Fleur Kuyvenhoven.

Wat kan je verwachten?

  • Doorlopend programma, instroming is dus op elk moment mogelijk.
  • Indoor en outdoor training op een verantwoorde manier onder deskundige en enthousiaste begeleiding
  • Geen wachttijden
  • Gezellig in groepsverband sporten in de buitenlucht
  • Werkend met strippenkaart waardoor het niet erg is als je eens een training mist

Instromen na de zwangerschap is mogelijk vanaf 6 weken na de bevalling. Samen gaan we weer fit worden met uitdagende trainingen.

12 trainingen voor slechts €95!

Totale body workout met trainers in een groep in het Westland

Total body workout

Met Total Body Workout train je in een groep alle spiergroepen. Onze fysiotherapeuten/trainers geven deze intensieve, maar gezellige trainingen. Diverse vormen van training worden afgewisseld; Bootcamp, CrossFit, Calisthenics, HIIT, Tabata en buikspierkilling, dé manier om met plezier fit te worden! De trainingen zullen plaatsvinden op maandagavond 20-21, woensdagavond 19-20 en zaterdagochtend 9-10 uur.

Total Body Workout:

  • maakt je sterker
  • is volgens experts de beste manier om in vorm te komen
  • richt op het verstevigen van de spieren
  • behoudt de spiermassa
  • verbrandt vet

Ben je benieuwd of Total Body Workout wat voor jou is? Vraag dan een gratis proefles aan. 

 

Beweging bij diabetes voor minder klachten

Diabetes

Bij diabetes is beweging van groot belang. Een actieve leefstijl heeft positieve effecten op de gezondheid. De spierkracht en het uithoudingsvermogen nemen toe en eventuele kortademigheid neemt af. Men gaat zich beter voelen, ervaart minder klachten en u kan meer aan.

Ben je benieuwd of de training wat voor jou is? Vraag dan een gratis proefles aan.

Beweging met COPD voor minder klachten

COPD

Bij longaandoeningen is beweging van groot belang. Een actieve leefstijl heeft positieve effecten op de gezondheid. De spierkracht en het uithoudingsvermogen nemen toe en eventuele kortademigheid neemt af. Men gaat zich beter voelen, ervaart minder klachten en je kan meer aan.

COPD is een chronische obstructie van de luchtwegen (chronische bronchitis en emfyseem) met een verminderde weerstand, kortademigheid en mogelijk luchtweginfecties wat ernstige beperkingen kan opleveren in het alledaagse leven.

Bij COPD is een gezonde leefstijl en genoeg bewegen erg belangrijk. Daarom kunnen mensen met COPD onder begeleiding van een fysiotherapeut bij AdFysio komen sporten.

Zomerfit worden bij fysiotherapie met gezellige training in het Westland</p>
<p>

Zomerfit

De SkiFit is vanwege enthousiasme in de groep ZomerFit geworden! Tijdens de training wordt er gewerkt aan alle spiergroepen.
Onze fysiotherapeuten/trainers geven deze intensieve, maar gezellige trainingen.
Iedere woensdag van 19-20 uur.
Diverse vormen van training worden afgewisseld; Bootcamp, CrossFit, Calisthenics, HIIT, Tabata en buikspierkilling, dé manier om met plezier fit te worden!
Zomerfit worden met voetballen door trainingen met fysiotherapie

Voetbal zomerfit trainingen

VOETBAL ZOMERFIT TRAININGEN!⚽️
Deze zomer werken aan je fitheid en voetbal skills? In- en outdoor training om je optimaal voor te bereiden op het voetbalseizoen. Iedere dinsdagavond van 2 juli tot en met 6 augustus zijn de training bij Lyra 19.00-20.15 voor alle voetballers uit de regio. Fitter het volgende seizoen in en de kans op blessures verkleinen💪.
De trainingen bedragen 10 euro per training.

Ben je benieuwd of de training wat voor jou is? Vraag dan een gratis proefles aan.