0174-513237 Blessurelijn: 06-41827773

TOE AAN NIEUWE ENERGIE?

Voel je je opgebrand, gespannen, gestrest, vermoeid en/of zit je thuis van werk met burn-out klachten? Wil jij weer energieker opstaan, plezier beleven aan je werk en hobby’s én energie over hebben om actief te zijn? Wij helpen je een kickstart te maken om fysiek én mentaal vooruit te gaan!

Wat kan onze begeleiding voor jou opleveren?

Door onder begeleiding stap-voor-stap je uithoudingsvermogen, spierkracht en mentale weerbaarheid uit te bouwen, maken we het mogelijk om op jouw tempo duurzame gedragsverandering te integreren in het dagelijks leven. Samen werken we aan een betere balans van jouw energie, zodat jij die dingen kunt doen waar je veel plezier aan beleeft.

We stimuleren je om doelen te stellen die jij graag wilt halen, en helpen je om hier daadwerkelijk te komen. Denk bijvoorbeeld aan het meedoen van een mooi hardloop event, een beter slaapritme, meer zelfvertrouwen of betere communicatievaardigheden. Wil je je weer meer je eigen energieke ik voelen? Ook daar gaan we graag mee aan de slag!

DE 9 STAPPEN WAARIN WIJ FASE GERICHT KUNNEN INSPELEN OP JOUW ENERGIEBALANS:

DE 9 STAPPEN:

1. Workshops

Er zijn veel verschillende onderwerpen binnen onze expertises waar we graag een workshop over komen geven voor jouw werknemers/team/collega’s of andere geïnteresseerden. Denk onder andere aan stoppen met roken, motivatie, Generatie Slapjanus, trainingsleer, fysieke belasting/tilcursus, communicatie, teambuilding en nog veel meer! Vraag vooral naar de mogelijkheden. 

2. Fysieke fitheidstraining

Tijdens de fysieke fitheidstrainingen kun je onder begeleiding van een trainer/fysiotherapeut één of meerdere keren per week een uur trainen aan je kracht, conditie en lenigheid. Tijdens de intake stel je samen met de fysiotherapeut je persoonlijke doelen op. Er wordt doelgericht gewerkt met, naar wens, regelmatig evaluaties.

3. Performance Coaching

Wil je het beste leren halen uit jezelf? Pieken op het juiste moment? Dan kan performance coaching jou verder helpen. Samen met een geaccrediteerde SPORTPSYCHOLOOG VSPN® ga je samen kijken naar jouw specifieke hulpvraag. Het wetenschappelijk onderbouwde begeleidingstraject is altijd op maat en geschikt voor iedereen, vanuit alle takken, niveaus en prestatievlakken. Tijdens het traject worden mentale vaardigheden ingezet om te werken aan bijvoorbeeld presteren onder druk, omgaan met afleiding, focus, zelfvertrouwen of motivatie en is er veel ruimte voor het onderling contact en het ontwikkelen van zelfinzicht.

4. Mentale en fysieke PMO light

Ben je benieuwd hoe jij er voor staat op fysiek én mentaal vlak? Dan kan een kort Preventief Medisch Onderzoek (PMO) de uitkomst bieden. Dit is een praktisch hulpmiddel om je gezondheid en welzijn te monitoren, met behulp van vragenlijsten, een fysieke health check en een follow-up gesprek waarin de resultaten worden besproken, onder andere vanuit het positieve gezondheidsmodel.

5. Werkplekscreening

Bij een werkplekscreening wordt op locatie gekeken naar de huidige werkplek. Hierbij worden de fysieke belasting, veiligheid, omgevingsfactoren, ergonomie en werktaken meegenomen, om zo een volledige risico-inventarisatie te kunnen doen. Hieruit volgt een advies met concrete aanbevelingen waar je direct mee aan de slag kunt.

6. Inloopspreekuur

Het is voor bedrijven mogelijk om op locatie een inloopspreekuur aan te vragen voor alle vragen op fysiek of mentaal gebied. Laagdrempelig, kort en krachtig zijn hierbij belangrijke waarden. Zo wordt hulp vragen binnen het bedrijf makkelijker en toegankelijker.

7. Work hardening traject

Een ‘work hardening’ traject is een individueel traject dat specifiek inzoomt op het fysieke fitheidsniveau dat voor het uitvoeren van jouw werk belangrijk is. Het is er op gericht om jou weer fit en veilig aan het werk te helpen, door werk-specifieke kracht op te bouwen. Dit kan onder andere belangrijk zijn na een ongeval of andere (fysieke) tegenslag. Waar nodig kan dit uitgebreid worden met een mentaal traject.

8. Burn-out/revalidatie kortdurend

Wanneer je zo nu en dan stress, spanning, of angstklachten ervaart kan het prettig zijn om hier met een psycholoog over te praten. Dit kunnen de eerste tekenen zijn dat je wellicht overprikkelt raakt. Hiervoor bieden we kortdurende (circa 7 sessies) trajecten aan waar je handvaten krijgt om weer een balans te creëren in jouw energieniveau, zodat deze klachten zich niet verder ontwikkelen en jij snel aan de slag kunt! Ook kunnen we je helpen wanneer blijkt dat je (fysieke) revalidatietraject niet optimaal verloopt. Samen zoomen we in op de gedachten en gevoelens die hier bij komen kijken en werken we aan vaardigheden als doelen stellen, ontspanning, afstand nemen en waarden gericht handelen.

9. Burn-out/revalidatie langdurend

Als stress, spanning of angstklachten langdurige voorkomen, of je merkt dat je veel moeite hebt met presteren onder druk, focus, aanpassingen en/of een laag zelfbeeld dan kan een langer traject (circa 10-12 sessies) met een psycholoog de uitkomst bieden. Met praktische vaardigheden, ontspanningsoefeningen en concrete doelen werken we aan het herstel van jouw energiebalans.

Wie zijn wij?

Diana van Winden is SPORTPSYCHOLOOG VSPN® en basispsycholoog en gespecialiseerd in revalidatie en burn-out trajecten. Niet alleen vanuit haar praktische ervaring, maar ook vanuit persoonlijk en wetenschappelijk vlak is Diana een expert in revalidatie en herstel. Ze werkt met een diverse range aan cliënten, waarbij presteren onder druk, omgaan met fysieke klachten en zelfvertrouwen veelvoorkomende onderwerpen zijn.

Maurice van Veldhooven heeft als oud-(top)atleet en ex-voetballer veel ervaring in gerichte ondersteunende training op fysiek gebied. Als sportfysiotherapeut kan Van Veldhooven als specialist op het gebied van bewegend functioneren een toegevoegde waarde zijn voor ieder. Hij geeft regelmatig lezingen voor NOC/NSF Olympische Steunpunt en geeft les aan de opleiding sportfysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam.

AdFysio De Lier Specialist in Bewegen - Fysioherapie

Werkgever én werknemer

Het is bij ons mogelijk om je als particulier en bedrijf aan te melden. Je kunt dus jezelf aanmelden, maar onze begeleiding kan ook interessant zijn voor je werknemers, collega’s, teamleden et cetera. Binnen de zakelijke mogelijkheden kan er voor gezamenlijke trainingen gekozen worden, maar kan ook op individuele basis worden gewerkt. Vraag naar de mogelijkheden en dan stellen we graag een scherpe offerte voor je samen!

Tarieven

Doordat we een individueel traject samen stellen die het beste past bij jouw persoonlijke behoeften variëren onze prijzen. Er is deels een vergoeding bij de zorgverzekering mogelijk.

Waarom wij?

Laagdrempelig, korte lijnen en een no-nonsense aanpak, waarin de unieke combinatie van fysiek en mentaal herstel geïntegreerd wordt en je begeleid wordt door experts op dit gebied.

Deze mensen gingen je al voor

“Diana heeft mij geholpen om mezelf op 1 te zetten. Meer uit handen durven geven en dingen doen wat echt belangrijk is. Ik zag het even niet meer zo zitten, maar door Diana ben ik er weer bovenop gekomen. Ze is heerlijk spontaan, iemand waar je mee kan lachen en huilen. En natuurlijk de humor die ze heeft. Dat heeft mij erg geholpen.”

Anoniem

“Een ding weet je zeker wanneer je AdFysio inschakelt om je medewerkers fit en vitaal te houden; deze gespecialiseerde club mensen weten wat ze doen op het gebied van fysio. Daarnaast is er veel kennis aanwezig van gezondheid en sport. De blessurelijn die 24 uur per dag beschikbaar is, is in onze branche met veel fysieke werkzaamheden, een echte must. Onze medewerkers worden met veel enthousiasme extra gemotiveerd en zijn hierdoor eerder inzetbaar. Wij maken graag nog jaren lang gebruik van de energie die het AdFysio team ons geeft!”

BE Fresh Produce BV

“AdFysio heeft ons, een groep van 20 ervaren en onervaren lopers, klaargestoomd om mee te lopen met een loopevenement. De professionele begeleiding, motivatie en het enthousiasme van Maurice hebben wij als erg prettig ervaren en heeft ons de resultaten opgeleverd die we voor ogen hadden.”

Westland Partners

Boordevol energie
er weer tegenaan

Denk je na dit gelezen te hebben, dit wil ik ook of heb je nog vragen? Vul dan hieronder geheel vrijblijvend het contactformulier in en dan gaan we samen bekijken wat we voor je kunnen beteken!