0174-513237 Blessurelijn: 06-41827773

“Groot zijn door klein te blijven”

Bij AdFysio staan wij open voor de nieuwste trends op het gebied van fysiotherapie, sport en beweging. Maar gaan daar pas in mee als blijkt dat het daadwerkelijk een aanvulling is op de reguliere behandelingsvormen. We koesteren onze aanpak die voor veel patiënten en sporters in de afgelopen jaren succesvol is gebleken.

AdFysio is sinds 2012 gevestigd in het pand aan de Hoofdstraat in De Lier. De verhuizing van toen was destijds nodig om onze plannen te kunnen verwezenlijken. Een ruim decennia later hebben we meerdere locaties voor fysiotherapie en beweging in het Westland.  Zo maken we nu gebruik van de extra sportfaciliteiten op het complex van v.v. Lyra. De aanvullende mogelijkheden die we daar hebben zijn ongekend. We kunnen gebruik maken van de voetbalvelden, hebben behandelfaciliteiten en kunnen presentaties geven aan grote groepen. Ook de faciliteiten om het gebouw heen zijn ideaal. Het sportpark voor ons gebouw gebruiken we voor onze groepslessen. Buiten sporten, hoe heerlijk is dat?! Doordat we meer ruimte hebben, kunnen we iedereen op eigen niveau en onder de meest ideale omstandigheden laten oefenen of trainen.

AdFysio De Lier de Specialist in Bewegen - Fysiotherapie
Maurice van Veldhooven

Maar ons pand aan de Hoofdstraat is en blijft de basis waar alle specialistische (blessure)behandelingen plaatsvinden. Zo kan men daar deelnemen aan één van de specifieke aandoenings- of beweeggroepen. Ook diverse partners met specialisatie op het gebied van voeding, voet- en loopanalyse en (sport)keuringen maken gebruik van onze ruimtes. Groot voordeel is dat we snel kunnen schakelen en zo nodig gebruik kunnen maken van elkaars expertise. AdFysio is ook voor het bedrijfsleven een aantrekkelijke partner. We bieden ook arbeidsgerelateerde fysiotherapie aan waarbij een werknemer direct terecht kan. Ook zijn er diverse preventieve programma’s, bootcamp trainingen, werkplekscreenings en presentaties bij bedrijven. Met Westland ARBO hebben wij een samenwerkingsverband waarbij snelheid en communicatie centraal staat. Een spoedig herstel van de medewerker is iets waar zowel werkgever als werknemer bij gebaat is.

Investeren in gezondheid

Bij AdFysio worden oude waardes als ‘ons kent ons’ en ‘doe maar gewoon’ nog steeds gekoesterd. Al vele jaren ligt het accent op toegankelijkheid en een persoonlijke benadering. Dit begint al bij onze goed bereikbare receptie; heeft men vragen of wil men snel advies dan kan dit door korte communicatielijnen. De patiënt krijgt bij AdFysio te maken met dezelfde fysiotherapeut, die met jarenlange ervaring snel en slagvaardig aan herstel werkt. We achterhalen de oorzaak van de klacht om herhaling te voorkomen. Ook vinden we het belangrijk om voor het juiste behandeltraject te kiezen. Dit kunnen we doen door ons in te leven in de situatie van de patiënt. We houden hem of haar een spiegel voor waardoor men zelf ontdekt waardoor bepaalde klachten konden optreden. Te weinig beweging? Overbelasting? Een verkeerde levensstijl? Laat je je beïnvloeden door allerlei berichten op sociale media? Niet zo vreemd want men wordt dagelijks overladen door allerlei ‘nieuwsbronnen’ die je niet bepaald vrolijk stemmen. Bij AdFysio proberen we het denkniveau naar ‘normaal’ terug te brengen; vergeet al die heisa om je heen en denk eens nuchter na over je eigen situatie. Men wil direct een antwoord op een vraag of een oplossing voor een gezondheidsprobleem. Niet morgen maar gisteren! We zijn als samenleving soms net een op hol geslagen kudde die steeds harder loopt. Met alle kwalijke gevolgen van dien. We denken alles te weten maar reageren niet op signalen van een protesterend lichaam. Duidelijk is dat als ‘we’ vergeten om tijd te investeren in onze gezondheid, we uiteindelijk tijd moeten maken om ziek te zijn. Dus is het devies bij AdFysio: Sporten mag, Bewegen moet. Ook ’s avonds en in het weekend!

 

Plezierige samenwerking

Bij AdFysio zijn we trots op datgene wat in de afgelopen jaren bereikt is. Bij AdFysio staat er altijd een stabiel team voor je klaar. Door de gerichte, individuele aanpak en werkwijze krijgen patiënten en sporters bij AdFysio de aandacht die ze verdienen. Wij willen meer zijn dan fysiotherapeuten, eigenlijk kun je ons beter ‘specialisten in beweging’ noemen.

 Maurice van Veldhooven 

Wat kan je van ons verwachten?

N

Wetenschappelijk geschoolde specialisten

N

Toegankelijk voor iedereen, voor jong en oud

N

Ruime openingstijden (incl. avonden & weekenden)

N

Kosteloos gebruik van trainingszaal gedurende het behandeltraject

N

Binnen 24 uur de mogelijkheid om een afspraak in te plannen

N

Contracten met alle zorgverzekeraars

N

Nazorg door middel van beweegactiviteiten

AdFysio Specialist in Bewegen Fysiotherapie - Over AdFysio