0174-513237 Blessurelijn: 06-41827773

Van veldhooven
Sport consultancy

“Sporten mag,
bewegen moet”

Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van het medisch- en fysieke deel van sportbeoefening. De activiteiten bestaan uit het geven van workshops, scholing, clinics en het maken van beleid op sportmedisch gebied voor zowel particulieren als bedrijven. Daarnaast kan je terecht voor sportfysiotherapie- en revalidatie, trainingsbegeleiding en sporttesten. VVSC helpt mensen te luisteren naar hun lichaam en het te begrijpen.

Van Veldhooven Sport Consultancy (VVSC) heeft zich gespecialiseerd in het organiseren van het  medische- en fysieke deel van sportbeoefening. Maurice van Veldhooven heeft als oud-(top)atleet en ex-voetballer veel ervaring in gerichte ondersteunende training op fysiek gebied. Als sportfysiotherapeut kan Van Veldhooven als specialist op het gebied van bewegend functioneren een toegevoegde waarde zijn voor de sporter of bedrijf. Hij geeft regelmatig lezingen voor NOC/NSF Olympische Steunpunt, Generatie Slapjanus presentaties en geeft les aan de opleiding sportfysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam.

Inmiddels heeft Van Veldhooven ook regionaal de nodige sportclubs onder zijn hoede; hierbij valt te denken aan verenigingen in het voetbal (o.a. BVO Sparta Rotterdam), handbal, korfbal en rugby. Ook het begeleiden van individuele sporters op medisch fysiek gebied behoort tot zijn specialismen. Daarnaast geeft hij lezingen bij bedrijven en verenigingen en verzorgt hij onderwijs voor verschillende instanties. Bedrijven kunnen voor een vitaliteitsprogramma terecht bij VVSC, werkplekscreenings, Toolboxen, spreekuren op locatie, bootcamps en diverse andere trainingen kunnen verzorgd worden op zowel de locatie van het bedrijf als bij AdFysio De Lier. 

Maurice van Veldhooven

Wat wij o.a aanbieden:

N

Generatie Slapjanus

N

Vitaliteit bij bedrijven waaronder: health checks, spreekuren, trainingen bij bedrijven, adviezen, presentaties omtrent leefstijl

N

Summer Challenge

N

Sportfysiotherapie, revalidatie & training

AdFysio Specialist in Bewegen Fysiotherapie - Over AdFysio

"Vitale medewerkers zijn gezond en vol energie"


“Medewerkers binnen ons bedrijf vormen het belangrijkste kapitaal in onze organisatie. In vitale organisaties zijn medewerkers trots op wat zij doen, ze stralen vitaliteit uit. Vitale medewerkers zijn gezond en vol energie. In samenwerking met Maurice stimuleert VG haar medewerkers te werken aan een vitale houding. Maurice komt jaarlijks met een interessant programma voor alle medewerkers. Gecombineerd met een presentatie is dit een goede bijdrage aan VG Vitaal!”

– VG Orchids, De Lier

"De professionele begeleiding, motivatie en het enthousiasme van Maurice hebben wij als erg prettig ervaren"


“Maurice heeft ons, een groep van 20 ervaren en onervaren lopers, klaargestoomd om mee te lopen met een loopevenement. De professionele begeleiding, motivatie en het enthousiasme van Maurice hebben wij als erg prettig ervaren en heeft ons de resultaten opgeleverd die we voor ogen hadden.”

– Westland Partners, Naaldwijk

"Met zijn enthousiasme weet hij tijdens de sportieve activiteiten iedereen te motiveren om tot het uiterste te gaan!"


“Wij werken al een paar jaar samen met Maurice voor ons Stolze Sportief programma. Maurice denkt met ons mee over de invulling en komt met originele ideeën om het personeel in beweging te krijgen. Met zijn enthousiasme weet hij tijdens de sportieve activiteiten iedereen te motiveren om tot het uiterste te gaan!”

– Stolze, Maasdijk

"Zoveel enthousiasme kom je niet vaak tegen, ben blij met een kerndocent die de kar trekt in de specialistenlijn van de master opleiding Sportfysiotherapie."


“Zoveel enthousiasme kom je niet vaak tegen, ben blij met een kerndocent die de kar trekt in de specialistenlijn van de master opleiding Sportfysiotherapie. Soms bijna een cabaretier in zijn performance, maar wel vanuit de waarde die wij als professionals voorstaan. Fijne collega die ook kan relativeren en dat is in ons vak als fysiotherapeut wel eens nodig. Hoop nog vele jaren met hem samen te werken”

– Hogeschool Rotterdam

"Een ding weet je zeker wanneer je VVSC inschakelt om je medewerkers fit en vitaal te houden; deze gespecialiseerde club mensen weten wat ze doen op het gebied van fysio."


“Een ding weet je zeker wanneer je VVSC inschakelt om je medewerkers fit en vitaal te houden; deze gespecialiseerde club mensen weten wat ze doen op het gebied van fysio. Daarnaast is er veel kennis aanwezig van gezondheid en sport. De blessurelijn die 24 uur per dag beschikbaar is, is in onze branche met veel fysieke werkzaamheden, een echte must. Onze medewerkers worden met veel enthousiasme extra gemotiveerd en zijn hierdoor eerder inzetbaar. Wij maken graag nog jaren lang gebruik van de energie die het VVSC team ons geeft!”

– BE Fresh Produce BV, De Lier