0174-513237 Blessurelijn: 06-41827773

Investeer in je gezondheid

AdFysio De Lier

Hét Centrum voor Fysiotherapie & Beweging!

Fysiotherapie

Fysiotherapeuten zijn specialisten op het gebied van het bewegingsapparaat. Fysiotherapie richt zich op behandeling van klachten gerelateerd aan bewegen. Je kan dan denken aan bewegingsbeperkingen, revalidatie na operaties, begeleiding bij chronische aandoeningen.

Bewegen

Bij AdFysio kan je op verschillende manieren trainen en werken aan een goede conditie. Belangrijk vinden wij dat er doelgericht wordt getraind en er sprake is van persoonlijke begeleiding. Er zijn verschillende beweegactiviteiten van rustig bewegen tot intensief bewegen.

Bedrijven

AdFysio richt zich ook op bedrijven. Diverse activiteiten worden ondernomen om je bedrijf en medewerkers fit te houden. Daarnaast biedt AdFysio dienstverlening rondom ARBO-zorg. Hier geldt een no-nonsens aanpak waarbij “FIT aan het werk” centraal staat.

Wat kan je van ons verwachten?

N

Wetenschappelijk geschoolde specialisten

N

Toegankelijk voor iedereen, voor jong en oud

N

Ruime openingstijden (incl. avonden & weekenden)

N

Kosteloos gebruik van trainingszaal gedurende het behandeltraject

N

Binnen 24 uur de mogelijkheid om een afspraak in te plannen

N

Contracten met alle zorgverzekeraars

N

Nazorg door middel van beweegactiviteiten

AdFysio De Lier Specialist in Bewegen - Fysioherapie

Een medische training in Wateringen volgen

Adfysio is een keten fysiotherapiepraktijken in uw regio, waar u terecht kunt met al uw klachten op fysiologisch gebied. Heeft u een blessure, problemen met uw motoriek of klachten na een operatie? Wij staan klaar om u te helpen van deze klachten af te komen. Maar u bent bij ons ook aan het juiste adres als u aan de slag wilt met medische training. We geven medische training voor Wateringen, waarbij u in een groep gaat werken aan uw conditie en de kracht in uw lichaam. Wilt u medisch trainen in de regio Wateringen? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. U kunt natuurlijk ook altijd bij ons terecht als u vragen heeft over medisch trainen.

De medisch trainer voor Wateringen

We raden u aan om eens een kijkje te nemen bij de uitgebreide informatie die wij elders op deze website voor u klaar hebben staan over onze medische trainingen. We vinden het belangrijk om u verder te helpen, met u aan uw conditie te werken en uw lichaam weer sterker te maken. Zit u in een revalidatietraject, of heeft last van een slepende blessure? Dan is onze medische training voor Wateringen daar een perfecte oplossing voor. We raden u dan ook aan om met ons aan de slag te gaan met onze training, zodat wij u weer vooruit kunnen helpen. De training is helemaal afgestemd op het verhelpen van uw specifieke klachten.

Meer dan alleen medisch trainen in regio Wateringen

Adfysio is actief als medisch trainer voor Wateringen, maar dat is slechts een van de mogelijkheden die u bij ons heeft. We staan bijvoorbeeld ook klaar als fysiotherapeut, voor een groot aantal verschillende klachten waar u mee kunt lopen. Ook zijn we gespecialiseerd op het gebied van kinderfysiotherapie. Dit is een speciale vorm van therapie waar kinderen sterk mee geholpen kunnen worden. Meer weten over wat dit allemaal inhoudt? Dan raden wij u aan de informatie op deze website eens door te lezen, of om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden met ons te bespreken.

Reviews

“AdFysio heeft ons, een groep van 20 ervaren en onervaren lopers, klaargestoomd om mee te lopen met een loopevenement. De professionele begeleiding, motivatie en het enthousiasme van Maurice hebben wij als erg prettig ervaren en heeft ons de resultaten opgeleverd die we voor ogen hadden.”

Westland Partners

“Een ding weet je zeker wanneer je AdFysio inschakelt om je medewerkers fit en vitaal te houden; deze gespecialiseerde club mensen weten wat ze doen op het gebied van fysio. Daarnaast is er veel kennis aanwezig van gezondheid en sport. De blessurelijn die 24 uur per dag beschikbaar is, is in onze branche met veel fysieke werkzaamheden, een echte must. Onze medewerkers worden met veel enthousiasme extra gemotiveerd en zijn hierdoor eerder inzetbaar. Wij maken graag nog jaren lang gebruik van de energie die het AdFysio team ons geeft!”

BE Fresh Produce BV

“Toen ik mijn kruisband afscheurde kreeg ik bij AdFysio goede begeleiding. Van voorbereiding op de operatie tot het gehele revalidatie proces. Als er iets was kon ik altijd contact opnemen en kreeg ik goed advies. Ook was er tijdens de revalidatie een goed plan uitgeschreven waardoor je precies wist waar je aantoe was. Ondertussen ben ik weer lekker aan het sporten en kan ik alles weer doen zonder last te hebben van mijn knie.”

Aileen

Houdt ook je bedrijf en medewerkers fit

Met partner Van Veldhooven Sport Consultancy richt AdFysio zich ook op bedrijven. Diverse activiteiten worden ondernomen om je bedrijf en medewerkers fit te houden. Hier geldt een no-nonsens aanpak waarbij “FIT aan het werk” centraal staat.