0174-513237 Blessurelijn: 06-41827773

Investeer in je gezondheid

AdFysio De Lier

Hét Centrum voor Fysiotherapie & Beweging!

Fysiotherapie

Fysiotherapeuten zijn specialisten op het gebied van het bewegingsapparaat. Fysiotherapie richt zich op behandeling van klachten gerelateerd aan bewegen. Je kan dan denken aan bewegingsbeperkingen, revalidatie na operaties, begeleiding bij chronische aandoeningen.

Bewegen

Bij AdFysio kan je op verschillende manieren trainen en werken aan een goede conditie. Belangrijk vinden wij dat er doelgericht wordt getraind en er sprake is van persoonlijke begeleiding. Er zijn verschillende beweegactiviteiten van rustig bewegen tot intensief bewegen.

Bedrijven

AdFysio richt zich ook op bedrijven. Diverse activiteiten worden ondernomen om je bedrijf en medewerkers fit te houden. Daarnaast biedt AdFysio dienstverlening rondom ARBO-zorg. Hier geldt een no-nonsens aanpak waarbij “FIT aan het werk” centraal staat.

Wat kan je van ons verwachten?

N

Wetenschappelijk geschoolde specialisten

N

Toegankelijk voor iedereen, voor jong en oud

N

Ruime openingstijden (incl. avonden & weekenden)

N

Kosteloos gebruik van trainingszaal gedurende het behandeltraject

N

Binnen 24 uur de mogelijkheid om een afspraak in te plannen

N

Contracten met alle zorgverzekeraars

N

Nazorg door middel van beweegactiviteiten

AdFysio De Lier Specialist in Bewegen - Fysioherapie

Medische training volgen in ‘s-Gravenzande

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van medische training in ‘s-Gravenzande? Dan bent u bij Adfysio aan het juiste adres. We hebben een praktijk in uw gemeente, waar u terecht kunt voor professionele medische training, die gegeven wordt door ervaren fysiotherapeuten. Medische training is een vorm van training waarbij er wordt gewerkt aan het verbeteren van uw conditie, alsmede het sterker maken van uw lichaam. We raden u dan ook aan om eens contact met ons op te nemen als u hier meer over wilt weten, of als u medisch wilt trainen in ‘s-Gravenzande. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een training die u op het lijf is geschreven.

De medische trainer voor ‘s-Gravenzande

Bij medische training gaat u gericht sporten en bewegen. Dit is een vorm van bewegingstherapie die altijd wordt gegeven door een fysiotherapeut. Vaak is dit een vorm van beweging die is gericht op revalidatie, bijvoorbeeld als u te maken heeft gehad met een slepende blessure of een aandoening. Het is echter ook een vorm van training voor mensen die niet goed in hun vel zitten en die willen werken aan hun gezondheid. We nemen de mogelijkheden op het gebied van onze medische training in ‘s-Gravenzande graag een keer met u door. Neem dan ook gerust contact met ons op om uw vragen hierover aan ons te stellen.

Gericht medisch trainen in ‘s-Gravenzande

Adfysio is een keten praktijken voor fysiotherapie in uw regio. We hebben mensen in dienst die professioneel werken en die oor hebben voor uw problemen. Samen met u werken ze aan het verhelpen van klachten en het verbeteren van uw conditie en algeheel gevoel in uw lichaam. We hebben elders op deze website een compleet overzicht staan van alle diensten waarvoor u bij ons terecht kunt. Ook de verschillende trainingen die wij geven zijn hier in detail voor u beschreven.

Reviews

“AdFysio heeft ons, een groep van 20 ervaren en onervaren lopers, klaargestoomd om mee te lopen met een loopevenement. De professionele begeleiding, motivatie en het enthousiasme van Maurice hebben wij als erg prettig ervaren en heeft ons de resultaten opgeleverd die we voor ogen hadden.”

Westland Partners

“Een ding weet je zeker wanneer je AdFysio inschakelt om je medewerkers fit en vitaal te houden; deze gespecialiseerde club mensen weten wat ze doen op het gebied van fysio. Daarnaast is er veel kennis aanwezig van gezondheid en sport. De blessurelijn die 24 uur per dag beschikbaar is, is in onze branche met veel fysieke werkzaamheden, een echte must. Onze medewerkers worden met veel enthousiasme extra gemotiveerd en zijn hierdoor eerder inzetbaar. Wij maken graag nog jaren lang gebruik van de energie die het AdFysio team ons geeft!”

BE Fresh Produce BV

“Toen ik mijn kruisband afscheurde kreeg ik bij AdFysio goede begeleiding. Van voorbereiding op de operatie tot het gehele revalidatie proces. Als er iets was kon ik altijd contact opnemen en kreeg ik goed advies. Ook was er tijdens de revalidatie een goed plan uitgeschreven waardoor je precies wist waar je aantoe was. Ondertussen ben ik weer lekker aan het sporten en kan ik alles weer doen zonder last te hebben van mijn knie.”

Aileen

Houdt ook je bedrijf en medewerkers fit

Met partner Van Veldhooven Sport Consultancy richt AdFysio zich ook op bedrijven. Diverse activiteiten worden ondernomen om je bedrijf en medewerkers fit te houden. Hier geldt een no-nonsens aanpak waarbij “FIT aan het werk” centraal staat.