0174-513237 Blessurelijn: 06-41827773

Investeer in je gezondheid

AdFysio De Lier

Hét Centrum voor Fysiotherapie & Beweging!

Fysiotherapie

Fysiotherapeuten zijn specialisten op het gebied van het bewegingsapparaat. Fysiotherapie richt zich op behandeling van klachten gerelateerd aan bewegen. Je kan dan denken aan bewegingsbeperkingen, revalidatie na operaties, begeleiding bij chronische aandoeningen.

Bewegen

Bij AdFysio kan je op verschillende manieren trainen en werken aan een goede conditie. Belangrijk vinden wij dat er doelgericht wordt getraind en er sprake is van persoonlijke begeleiding. Er zijn verschillende beweegactiviteiten van rustig bewegen tot intensief bewegen.

Bedrijven

AdFysio richt zich ook op bedrijven. Diverse activiteiten worden ondernomen om je bedrijf en medewerkers fit te houden. Daarnaast biedt AdFysio dienstverlening rondom ARBO-zorg. Hier geldt een no-nonsens aanpak waarbij “FIT aan het werk” centraal staat.

Wat kan je van ons verwachten?

N

Wetenschappelijk geschoolde specialisten

N

Toegankelijk voor iedereen, voor jong en oud

N

Ruime openingstijden (incl. avonden & weekenden)

N

Kosteloos gebruik van trainingszaal gedurende het behandeltraject

N

Binnen 24 uur de mogelijkheid om een afspraak in te plannen

N

Contracten met alle zorgverzekeraars

N

Nazorg door middel van beweegactiviteiten

AdFysio De Lier Specialist in Bewegen - Fysioherapie

Medische training in Naaldwijk

Bij Adfysio bent u aan het juiste adres als u een fysiotherapeut in Naaldwijk zoekt. We hebben een praktijk voor u geopend waar mensen klaarstaan die u graag willen helpen van uw klachten af te komen. We zijn gespecialiseerd in alle vormen van fysiotherapie, waar onder andere ook fysiotherapie voor kinderen toe behoort. Maar ook voor volwassenen bieden we een breed pakket aan diensten. Zo kunt u naast fysiotherapie bij ons ook terecht voor een medische training in Naaldwijk. Dit is een vorm van training waarbij er onder leiding van een fysiotherapeut wordt gewerkt aan het verbeteren van uw conditie en het sterker maken van uw lichaam. Een ideale vorm van training als u bijvoorbeeld in een revalidatietraject zit.

Medisch trainen in Naaldwijk

Wellicht vraagt u zich af wat een medische training precies inhoudt? Hierbij gaat u sporten en bewegen, aan de hand van een programma dat speciaal voor u is opgesteld door een fysiotherapeut. Het is een speciale vorm van fitness, die erop is gericht om een revalidatie te ondersteunen, maar ook om te helpen als u last heeft van een langdurige blessure. Daarnaast is het een ideale vorm van therapie als u aan de slag wilt met het fysieke vermogen van uw lichaam. Elke medische trainer in Naaldwijk die voor ons werkt is professioneel bezig met het geven van deze trainingen en kan u dan ook perfect ondersteunen hierbij.

U aanmelden voor een medische training in Naaldwijk?

Indien u medisch trainen in Naaldwijk wel ziet zitten, raden wij u aan om eens contact met ons op te nemen om uw vragen met ons door te nemen. We hebben de mogelijkheden klaarstaan om goed aan uw fysieke staat te werken, onder de betrouwbare begeleiding van professionals. Uiteraard bent u ook bij ons aan het juiste adres als u een fysiotherapeut zoekt die u kan helpen bij specifieke klachten waar u mee rondloopt.

Reviews

“AdFysio heeft ons, een groep van 20 ervaren en onervaren lopers, klaargestoomd om mee te lopen met een loopevenement. De professionele begeleiding, motivatie en het enthousiasme van Maurice hebben wij als erg prettig ervaren en heeft ons de resultaten opgeleverd die we voor ogen hadden.”

Westland Partners

“Een ding weet je zeker wanneer je AdFysio inschakelt om je medewerkers fit en vitaal te houden; deze gespecialiseerde club mensen weten wat ze doen op het gebied van fysio. Daarnaast is er veel kennis aanwezig van gezondheid en sport. De blessurelijn die 24 uur per dag beschikbaar is, is in onze branche met veel fysieke werkzaamheden, een echte must. Onze medewerkers worden met veel enthousiasme extra gemotiveerd en zijn hierdoor eerder inzetbaar. Wij maken graag nog jaren lang gebruik van de energie die het AdFysio team ons geeft!”

BE Fresh Produce BV

“Toen ik mijn kruisband afscheurde kreeg ik bij AdFysio goede begeleiding. Van voorbereiding op de operatie tot het gehele revalidatie proces. Als er iets was kon ik altijd contact opnemen en kreeg ik goed advies. Ook was er tijdens de revalidatie een goed plan uitgeschreven waardoor je precies wist waar je aantoe was. Ondertussen ben ik weer lekker aan het sporten en kan ik alles weer doen zonder last te hebben van mijn knie.”

Aileen

Houdt ook je bedrijf en medewerkers fit

Met partner Van Veldhooven Sport Consultancy richt AdFysio zich ook op bedrijven. Diverse activiteiten worden ondernomen om je bedrijf en medewerkers fit te houden. Hier geldt een no-nonsens aanpak waarbij “FIT aan het werk” centraal staat.