0174-513237 Blessurelijn: 06-41827773

Investeer in je gezondheid

AdFysio De Lier

Hét Centrum voor Fysiotherapie & Beweging!

Fysiotherapie

Fysiotherapeuten zijn specialisten op het gebied van het bewegingsapparaat. Fysiotherapie richt zich op behandeling van klachten gerelateerd aan bewegen. Je kan dan denken aan bewegingsbeperkingen, revalidatie na operaties, begeleiding bij chronische aandoeningen.

Bewegen

Bij AdFysio kan je op verschillende manieren trainen en werken aan een goede conditie. Belangrijk vinden wij dat er doelgericht wordt getraind en er sprake is van persoonlijke begeleiding. Er zijn verschillende beweegactiviteiten van rustig bewegen tot intensief bewegen.

Bedrijven

AdFysio richt zich ook op bedrijven. Diverse activiteiten worden ondernomen om je bedrijf en medewerkers fit te houden. Daarnaast biedt AdFysio dienstverlening rondom ARBO-zorg. Hier geldt een no-nonsens aanpak waarbij “FIT aan het werk” centraal staat.

Wat kan je van ons verwachten?

N

Wetenschappelijk geschoolde specialisten

N

Toegankelijk voor iedereen, voor jong en oud

N

Ruime openingstijden (incl. avonden & weekenden)

N

Kosteloos gebruik van trainingszaal gedurende het behandeltraject

N

Binnen 24 uur de mogelijkheid om een afspraak in te plannen

N

Contracten met alle zorgverzekeraars

N

Nazorg door middel van beweegactiviteiten

AdFysio De Lier Specialist in Bewegen - Fysioherapie

Medische training voor Monster

Heeft u een traject op het gebied van fysiotherapie gevolgd en bent u hierdoor van uw klachten afgekomen? Het is dan goed mogelijk dat u nog niet de gewenste conditie heeft, of dat u kracht mist in uw lichaam. We raden u dan aan om de medische training voor Monster bij Adfysio te volgen. We hebben bij onze praktijk namelijk professionele fysiotherapeuten klaarstaan die met u aan de slag gaan. Zij helpen u uw lichaam sterker te maken en voor een betere conditie te zorgen. Dit is ook een perfecte vorm van training om uw houding en manier van bewegen te verbeteren. Op deze manier zullen eventuele aanhoudende klachten ook afnemen.

Medisch trainen bij Monster

We hebben bij Adfysio een aantal praktijken in uw regio. U bent hier altijd welkom om met een medisch trainer voor Monster aan de slag te gaan. Schroom dan ook niet om een keer contact met ons op te nemen om de mogelijkheden op dit gebied met ons door te nemen. De medische training voor Monster die wij aanbieden wordt over het algemeen in groepsverband gegeven. Daarnaast krijgt u van ons ook individuele oefeningen, waar u thuis mee aan de slag kunt gaan. We hebben hier elders op onze website meer informatie over staan. U kunt deze altijd even op uw gemak doornemen om te zien wat wij u allemaal te bieden hebben.

Meer weten over medisch trainen bij Monster?

Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden op het gebied van werken met een medisch trainer bij Monster in de buurt, dan neemt u hier gewoon even contact over op met ons. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u advies te geven op het gebied van onze trainingsprogramma’s. Zo bent u helemaal op de hoogte van wat Adfysio u allemaal te bieden heeft. We hebben meerdere vestigingen in uw regio, waar wij u graag verder helpen.

Reviews

“AdFysio heeft ons, een groep van 20 ervaren en onervaren lopers, klaargestoomd om mee te lopen met een loopevenement. De professionele begeleiding, motivatie en het enthousiasme van Maurice hebben wij als erg prettig ervaren en heeft ons de resultaten opgeleverd die we voor ogen hadden.”

Westland Partners

“Een ding weet je zeker wanneer je AdFysio inschakelt om je medewerkers fit en vitaal te houden; deze gespecialiseerde club mensen weten wat ze doen op het gebied van fysio. Daarnaast is er veel kennis aanwezig van gezondheid en sport. De blessurelijn die 24 uur per dag beschikbaar is, is in onze branche met veel fysieke werkzaamheden, een echte must. Onze medewerkers worden met veel enthousiasme extra gemotiveerd en zijn hierdoor eerder inzetbaar. Wij maken graag nog jaren lang gebruik van de energie die het AdFysio team ons geeft!”

BE Fresh Produce BV

“Toen ik mijn kruisband afscheurde kreeg ik bij AdFysio goede begeleiding. Van voorbereiding op de operatie tot het gehele revalidatie proces. Als er iets was kon ik altijd contact opnemen en kreeg ik goed advies. Ook was er tijdens de revalidatie een goed plan uitgeschreven waardoor je precies wist waar je aantoe was. Ondertussen ben ik weer lekker aan het sporten en kan ik alles weer doen zonder last te hebben van mijn knie.”

Aileen

Houdt ook je bedrijf en medewerkers fit

Met partner Van Veldhooven Sport Consultancy richt AdFysio zich ook op bedrijven. Diverse activiteiten worden ondernomen om je bedrijf en medewerkers fit te houden. Hier geldt een no-nonsens aanpak waarbij “FIT aan het werk” centraal staat.