0174-513237 Blessurelijn: 06-41827773

Investeer in je gezondheid

AdFysio De Lier

Hét Centrum voor Fysiotherapie & Beweging!

Fysiotherapie

Fysiotherapeuten zijn specialisten op het gebied van het bewegingsapparaat. Fysiotherapie richt zich op behandeling van klachten gerelateerd aan bewegen. Je kan dan denken aan bewegingsbeperkingen, revalidatie na operaties, begeleiding bij chronische aandoeningen.

Bewegen

Bij AdFysio kan je op verschillende manieren trainen en werken aan een goede conditie. Belangrijk vinden wij dat er doelgericht wordt getraind en er sprake is van persoonlijke begeleiding. Er zijn verschillende beweegactiviteiten van rustig bewegen tot intensief bewegen.

Bedrijven

AdFysio richt zich ook op bedrijven. Diverse activiteiten worden ondernomen om je bedrijf en medewerkers fit te houden. Daarnaast biedt AdFysio dienstverlening rondom ARBO-zorg. Hier geldt een no-nonsens aanpak waarbij “FIT aan het werk” centraal staat.

Wat kan je van ons verwachten?

N

Wetenschappelijk geschoolde specialisten

N

Toegankelijk voor iedereen, voor jong en oud

N

Ruime openingstijden (incl. avonden & weekenden)

N

Kosteloos gebruik van trainingszaal gedurende het behandeltraject

N

Binnen 24 uur de mogelijkheid om een afspraak in te plannen

N

Contracten met alle zorgverzekeraars

N

Nazorg door middel van beweegactiviteiten

AdFysio De Lier Specialist in Bewegen - Fysioherapie

Medische training voor Maasland

Wilt u graag dat uw conditie verbetert, of dat uw lichaam sterker wordt? Dan is medische training het overwegen meer dan waard. Dit is een vorm van fysiotherapie, waarbij een therapeut samen met u aan de slag gaat om ervoor te zorgen dat u beter in uw vel komt te zitten. We raden u deze vorm van training dan ook zeker aan als u bijvoorbeeld reguliere therapie heeft gehad, maar graag verdere stappen wilt maken. Voor medische training in omgeving Maasland bent u bij Adfysio aan het juiste adres. We hebben meerdere vestigingen in uw regio, waar onze therapeuten klaarstaan om u te helpen van uw problemen af te komen.

Medisch trainen bij Maasland

Als u een periode bij een fysiotherapeut bent geweest om van een lichamelijk probleem af te komen, dan zult u merken dat het bewegen alweer een stuk beter gaat, of soms zelfs zonder problemen. Maar het kan dan toch goed zijn om verder te kijken. Een medisch trainer voor Maasland kan er dan voor zorgen dat uw lichaam nog beter gaat functioneren. Uw houding wordt bij de medische training voor Maasland verbetert en er wordt gewerkt om eventuele beperkingen naar het verleden te verwijzen. Dit is een vorm van therapie die bijvoorbeeld ook goed werkt bij mensen die last hebben van pijn in de rug.

Meer weten over medisch trainen bij Maasland?

Bij ons bent u aan het juiste adres voor een groot aantal verschillende trainingsprogramma’s. Dit zijn programma’s die gericht zijn op het verminderen van klachten, verbeteren van de conditie en het sterker maken van uw lichaam. Elders op deze website hebben we een overzicht staan van de verschillende vormen van medische training voor Maasland en omgeving die wij u te bieden hebben. U kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen om de mogelijkheden die onze medische trainer voor Maasland u allemaal te bieden heeft.

Reviews

“AdFysio heeft ons, een groep van 20 ervaren en onervaren lopers, klaargestoomd om mee te lopen met een loopevenement. De professionele begeleiding, motivatie en het enthousiasme van Maurice hebben wij als erg prettig ervaren en heeft ons de resultaten opgeleverd die we voor ogen hadden.”

Westland Partners

“Een ding weet je zeker wanneer je AdFysio inschakelt om je medewerkers fit en vitaal te houden; deze gespecialiseerde club mensen weten wat ze doen op het gebied van fysio. Daarnaast is er veel kennis aanwezig van gezondheid en sport. De blessurelijn die 24 uur per dag beschikbaar is, is in onze branche met veel fysieke werkzaamheden, een echte must. Onze medewerkers worden met veel enthousiasme extra gemotiveerd en zijn hierdoor eerder inzetbaar. Wij maken graag nog jaren lang gebruik van de energie die het AdFysio team ons geeft!”

BE Fresh Produce BV

“Toen ik mijn kruisband afscheurde kreeg ik bij AdFysio goede begeleiding. Van voorbereiding op de operatie tot het gehele revalidatie proces. Als er iets was kon ik altijd contact opnemen en kreeg ik goed advies. Ook was er tijdens de revalidatie een goed plan uitgeschreven waardoor je precies wist waar je aantoe was. Ondertussen ben ik weer lekker aan het sporten en kan ik alles weer doen zonder last te hebben van mijn knie.”

Aileen

Houdt ook je bedrijf en medewerkers fit

Met partner Van Veldhooven Sport Consultancy richt AdFysio zich ook op bedrijven. Diverse activiteiten worden ondernomen om je bedrijf en medewerkers fit te houden. Hier geldt een no-nonsens aanpak waarbij “FIT aan het werk” centraal staat.