0174-513237 Blessurelijn: 06-41827773

Investeer in je gezondheid

AdFysio De Lier

Hét Centrum voor Fysiotherapie & Beweging!

Fysiotherapie

Fysiotherapeuten zijn specialisten op het gebied van het bewegingsapparaat. Fysiotherapie richt zich op behandeling van klachten gerelateerd aan bewegen. Je kan dan denken aan bewegingsbeperkingen, revalidatie na operaties, begeleiding bij chronische aandoeningen.

Bewegen

Bij AdFysio kan je op verschillende manieren trainen en werken aan een goede conditie. Belangrijk vinden wij dat er doelgericht wordt getraind en er sprake is van persoonlijke begeleiding. Er zijn verschillende beweegactiviteiten van rustig bewegen tot intensief bewegen.

Bedrijven

AdFysio richt zich ook op bedrijven. Diverse activiteiten worden ondernomen om je bedrijf en medewerkers fit te houden. Daarnaast biedt AdFysio dienstverlening rondom ARBO-zorg. Hier geldt een no-nonsens aanpak waarbij “FIT aan het werk” centraal staat.

Wat kan je van ons verwachten?

N

Wetenschappelijk geschoolde specialisten

N

Toegankelijk voor iedereen, voor jong en oud

N

Ruime openingstijden (incl. avonden & weekenden)

N

Kosteloos gebruik van trainingszaal gedurende het behandeltraject

N

Binnen 24 uur de mogelijkheid om een afspraak in te plannen

N

Contracten met alle zorgverzekeraars

N

Nazorg door middel van beweegactiviteiten

AdFysio De Lier Specialist in Bewegen - Fysioherapie

De kinderfysio voor Wateringen

Bij Adfysio bent u aan het juiste adres als u een kinderfysio voor Wateringen zoekt. We hebben meerdere vestigingen in uw regio, waar wij klaarstaan om kind te helpen met allerhande fysiologische problemen. Wellicht heeft uw kind problemen met de motoriek, waar wij graag iets aan doen. Het kan ook zo zijn dat uw kind bij sport of buitenspelen een blessure heeft opgelopen en hier veel last van heeft. Ook dan gaan we bekijken hoe we ervoor kunnen zorgen dat de klachten zo snel mogelijk worden verholpen. Maar er is een breed scala aan andere problemen waar we uw kind graag mee verder helpen.

Kinderfysiotherapie voor Wateringen

Kinderfysiotherapie is een vorm van fysiotherapie die door de jaren heen steeds belangrijker is geworden. Veel problemen waar kinderen mee worstelen kunnen door middel van fysiotherapie worden verholpen. Afgezien van de hiervoor genoemde problemen, kunt u dan bijvoorbeeld ook denken aan minder goed functioneren van de longfunctie, neurologische problemen, spierziekten, lichamelijk onverklaarbare klachten en overgewicht. We hebben elders op deze website een uitgebreid overzicht staan met alle klachten waar wij als kinderfysiotherapeut voor Wateringen mee kunnen helpen.

Een afspraak maken bij de kinderfysiotherapeut voor Wateringen

We raden u aan om eens een kijkje te nemen bij de uitgebreide informatie over onze praktijk die u elders op deze website terugvindt. We staan klaar om uw kind van alle mogelijke problemen met fysiek en motoriek af te helpen. Maak een afspraak voor kinderfysiotherapie in Wateringen, zodat wij samen met uw kind kunnen bekijken wat er precies aan scheelt. Aan de hand hiervan stellen we een plan op voor de behandelingen die nodig zijn om uw kind van zijn of haar problemen af te helpen. Met kinderfysio voor Wateringen kan elk kind geholpen worden. Als professionals op dit gebied zorgen wij er graag voor dat uw kind straks onbezorgd kan gaan sporten, gymmen, buitenspelen of zwemmen.

Reviews

“AdFysio heeft ons, een groep van 20 ervaren en onervaren lopers, klaargestoomd om mee te lopen met een loopevenement. De professionele begeleiding, motivatie en het enthousiasme van Maurice hebben wij als erg prettig ervaren en heeft ons de resultaten opgeleverd die we voor ogen hadden.”

Westland Partners

“Een ding weet je zeker wanneer je AdFysio inschakelt om je medewerkers fit en vitaal te houden; deze gespecialiseerde club mensen weten wat ze doen op het gebied van fysio. Daarnaast is er veel kennis aanwezig van gezondheid en sport. De blessurelijn die 24 uur per dag beschikbaar is, is in onze branche met veel fysieke werkzaamheden, een echte must. Onze medewerkers worden met veel enthousiasme extra gemotiveerd en zijn hierdoor eerder inzetbaar. Wij maken graag nog jaren lang gebruik van de energie die het AdFysio team ons geeft!”

BE Fresh Produce BV

“Toen ik mijn kruisband afscheurde kreeg ik bij AdFysio goede begeleiding. Van voorbereiding op de operatie tot het gehele revalidatie proces. Als er iets was kon ik altijd contact opnemen en kreeg ik goed advies. Ook was er tijdens de revalidatie een goed plan uitgeschreven waardoor je precies wist waar je aantoe was. Ondertussen ben ik weer lekker aan het sporten en kan ik alles weer doen zonder last te hebben van mijn knie.”

Aileen

Houdt ook je bedrijf en medewerkers fit

Met partner Van Veldhooven Sport Consultancy richt AdFysio zich ook op bedrijven. Diverse activiteiten worden ondernomen om je bedrijf en medewerkers fit te houden. Hier geldt een no-nonsens aanpak waarbij “FIT aan het werk” centraal staat.