0174-513237 Blessurelijn: 06-41827773

Investeer in je gezondheid

AdFysio De Lier

Hét Centrum voor Fysiotherapie & Beweging!

Fysiotherapie

Fysiotherapeuten zijn specialisten op het gebied van het bewegingsapparaat. Fysiotherapie richt zich op behandeling van klachten gerelateerd aan bewegen. Je kan dan denken aan bewegingsbeperkingen, revalidatie na operaties, begeleiding bij chronische aandoeningen.

Bewegen

Bij AdFysio kan je op verschillende manieren trainen en werken aan een goede conditie. Belangrijk vinden wij dat er doelgericht wordt getraind en er sprake is van persoonlijke begeleiding. Er zijn verschillende beweegactiviteiten van rustig bewegen tot intensief bewegen.

Bedrijven

AdFysio richt zich ook op bedrijven. Diverse activiteiten worden ondernomen om je bedrijf en medewerkers fit te houden. Daarnaast biedt AdFysio dienstverlening rondom ARBO-zorg. Hier geldt een no-nonsens aanpak waarbij “FIT aan het werk” centraal staat.

Wat kan je van ons verwachten?

N

Wetenschappelijk geschoolde specialisten

N

Toegankelijk voor iedereen, voor jong en oud

N

Ruime openingstijden (incl. avonden & weekenden)

N

Kosteloos gebruik van trainingszaal gedurende het behandeltraject

N

Binnen 24 uur de mogelijkheid om een afspraak in te plannen

N

Contracten met alle zorgverzekeraars

N

Nazorg door middel van beweegactiviteiten

AdFysio De Lier Specialist in Bewegen - Fysioherapie

De kinderfysio voor ‘s-Gravenzande

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut in uw regio, die gespecialiseerd is op het gebied van de behandeling van kinderen? Dan raden wij u aan om een afspraak te maken bij Adfysio. We hebben een vestiging in uw gemeente, waar u met uw kind naartoe kunt komen om een einde te maken aan de fysieke problemen waar uw kind wellicht mee worstelt. Het kan zo zijn dat uw kind een blessure heeft opgelopen bij het sporten, maar het is ook mogelijk dat uw kind een motorische achterstand heeft. Wij werken hier met uw kind aan, om ervoor te zorgen dat onbezorgd sporten, gymmen, spelen en knutselen weer gewoon tot de mogelijkheden behoort.

Kinderfysiotherapie in ‘s-Gravenzande

We vinden het heel belangrijk om ervoor te zorgen dat uw kind probleemloos kan bewegen. Er zijn allerlei redenen waarom uw kind hier problemen bij ervaart. Het is natuurlijk mogelijk dat uw kind bij het sporten of buitenspelen een blessure heeft opgelopen. Vooral kinderen die nog stevig in de groei zijn, zijn hier zeer gevoelig voor. Het is dan belangrijk om ervoor te zorgen dat hier snel iets aan wordt gedaan. Als kinderfysiotherapeut voor ‘s-Gravenzande helpen wij uw kind ook als het problemen heeft met de motoriek. Daarnaast bent u ook bij ons aan het juiste adres bij problemen met de longfunctie, neurologische problemen, overgewicht, spierziekten en een breed scala aan andere problemen die uw kind kan ondervinden.

Meer weten over onze kinderfysio in ‘s-Gravenzande

U bent bij ons altijd welkom met uw kind. Kinderfysiotherapie is een vorm van fysiotherapie die steeds belangrijker aan het worden is. We merken hoeveel goeds fysiotherapie kan doen bij een groot aantal fysiologische problemen waar kinderen mee te maken kunnen krijgen. Vandaar ook dat wij meerdere specialisten op dit gebied in dienst hebben. Wilt u met uw kind langskomen bij onze kinderfysiotherapeut in ‘s-Gravenzande? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. We bekijken dan samen met uw kind waar hij of zij last van heeft en wat wij hier tegen kunnen doen.

Reviews

“AdFysio heeft ons, een groep van 20 ervaren en onervaren lopers, klaargestoomd om mee te lopen met een loopevenement. De professionele begeleiding, motivatie en het enthousiasme van Maurice hebben wij als erg prettig ervaren en heeft ons de resultaten opgeleverd die we voor ogen hadden.”

Westland Partners

“Een ding weet je zeker wanneer je AdFysio inschakelt om je medewerkers fit en vitaal te houden; deze gespecialiseerde club mensen weten wat ze doen op het gebied van fysio. Daarnaast is er veel kennis aanwezig van gezondheid en sport. De blessurelijn die 24 uur per dag beschikbaar is, is in onze branche met veel fysieke werkzaamheden, een echte must. Onze medewerkers worden met veel enthousiasme extra gemotiveerd en zijn hierdoor eerder inzetbaar. Wij maken graag nog jaren lang gebruik van de energie die het AdFysio team ons geeft!”

BE Fresh Produce BV

“Toen ik mijn kruisband afscheurde kreeg ik bij AdFysio goede begeleiding. Van voorbereiding op de operatie tot het gehele revalidatie proces. Als er iets was kon ik altijd contact opnemen en kreeg ik goed advies. Ook was er tijdens de revalidatie een goed plan uitgeschreven waardoor je precies wist waar je aantoe was. Ondertussen ben ik weer lekker aan het sporten en kan ik alles weer doen zonder last te hebben van mijn knie.”

Aileen

Houdt ook je bedrijf en medewerkers fit

Met partner Van Veldhooven Sport Consultancy richt AdFysio zich ook op bedrijven. Diverse activiteiten worden ondernomen om je bedrijf en medewerkers fit te houden. Hier geldt een no-nonsens aanpak waarbij “FIT aan het werk” centraal staat.