0174-513237 Blessurelijn: 06-41827773

Investeer in je gezondheid

AdFysio De Lier

Hét Centrum voor Fysiotherapie & Beweging!

Fysiotherapie

Fysiotherapeuten zijn specialisten op het gebied van het bewegingsapparaat. Fysiotherapie richt zich op behandeling van klachten gerelateerd aan bewegen. Je kan dan denken aan bewegingsbeperkingen, revalidatie na operaties, begeleiding bij chronische aandoeningen.

Bewegen

Bij AdFysio kan je op verschillende manieren trainen en werken aan een goede conditie. Belangrijk vinden wij dat er doelgericht wordt getraind en er sprake is van persoonlijke begeleiding. Er zijn verschillende beweegactiviteiten van rustig bewegen tot intensief bewegen.

Bedrijven

AdFysio richt zich ook op bedrijven. Diverse activiteiten worden ondernomen om je bedrijf en medewerkers fit te houden. Daarnaast biedt AdFysio dienstverlening rondom ARBO-zorg. Hier geldt een no-nonsens aanpak waarbij “FIT aan het werk” centraal staat.

Wat kan je van ons verwachten?

N

Wetenschappelijk geschoolde specialisten

N

Toegankelijk voor iedereen, voor jong en oud

N

Ruime openingstijden (incl. avonden & weekenden)

N

Kosteloos gebruik van trainingszaal gedurende het behandeltraject

N

Binnen 24 uur de mogelijkheid om een afspraak in te plannen

N

Contracten met alle zorgverzekeraars

N

Nazorg door middel van beweegactiviteiten

AdFysio De Lier Specialist in Bewegen - Fysioherapie

De kinderfysio voor Naaldwijk

Merkt u op dat uw kind achterloopt in de ontwikkeling? Wilt u hier graag iets aan laten doen door een professional met verstand van zaken? Dan is het goed om een afspraak te maken met Adfysio. We hebben veel ervaring met het helpen van kinderen en helpen ook graag uw kind van zijn of haar problemen af. Maar we staan ook klaar als uw kind bij het sporten een blessure heeft opgelopen. Dit kan vooral bij een kind dat in de groei is voor grote problemen zorgen. Het is dan ook belangrijk als hier grondig naar wordt gekeken en als hier dan ook de beste oplossingen voor worden gezocht. Hier zijn wij in gespecialiseerd.

Kinderfysiotherapie in Naaldwijk

Bij kinderfysiotherapie kan het om een groot aantal zaken gaan. De hiervoor vermelde blessure, maar ook meerdere andere problemen waar uw kind fysiek mee kan worstelen. Denk bijvoorbeeld aan een motorische ontwikkelingsachterstand, problemen met de longfunctie (astma, cystic fibrosis), hypermobiliteit, neurologische aandoeningen, spierziekten en overgewicht. Dit zijn allemaal diagnoses waar een kinderfysiotherapeut in Naaldwijk bij kan helpen. Door middel van goede therapie, die helemaal op de wensen en behoeften van uw kind is afgestemd, zorgen wij ervoor dat uw kind snel en grondig van de problemen wordt afgeholpen.

Meer weten over de kinderfysio in Naaldwijk?

Adfysio is een praktijk voor fysiotherapie met meerdere vestigingen. We zijn als kinderfysiotherapeut ook in Naaldwijk gevestigd, waar we klaarstaan om uw kind verder te helpen. Schroom dan ook niet om een afspraak met ons te maken. We gaan dan samen met uw kind bekijken wat er precies aan scheelt en wat hier de oorzaak van is. Aan de hand hiervan stellen we een behandelplan op, dat we inzetten om een einde te maken aan de problemen. Elders op deze website vindt u onze contactinformatie, alsmede onze openingstijden.

Reviews

“AdFysio heeft ons, een groep van 20 ervaren en onervaren lopers, klaargestoomd om mee te lopen met een loopevenement. De professionele begeleiding, motivatie en het enthousiasme van Maurice hebben wij als erg prettig ervaren en heeft ons de resultaten opgeleverd die we voor ogen hadden.”

Westland Partners

“Een ding weet je zeker wanneer je AdFysio inschakelt om je medewerkers fit en vitaal te houden; deze gespecialiseerde club mensen weten wat ze doen op het gebied van fysio. Daarnaast is er veel kennis aanwezig van gezondheid en sport. De blessurelijn die 24 uur per dag beschikbaar is, is in onze branche met veel fysieke werkzaamheden, een echte must. Onze medewerkers worden met veel enthousiasme extra gemotiveerd en zijn hierdoor eerder inzetbaar. Wij maken graag nog jaren lang gebruik van de energie die het AdFysio team ons geeft!”

BE Fresh Produce BV

“Toen ik mijn kruisband afscheurde kreeg ik bij AdFysio goede begeleiding. Van voorbereiding op de operatie tot het gehele revalidatie proces. Als er iets was kon ik altijd contact opnemen en kreeg ik goed advies. Ook was er tijdens de revalidatie een goed plan uitgeschreven waardoor je precies wist waar je aantoe was. Ondertussen ben ik weer lekker aan het sporten en kan ik alles weer doen zonder last te hebben van mijn knie.”

Aileen

Houdt ook je bedrijf en medewerkers fit

Met partner Van Veldhooven Sport Consultancy richt AdFysio zich ook op bedrijven. Diverse activiteiten worden ondernomen om je bedrijf en medewerkers fit te houden. Hier geldt een no-nonsens aanpak waarbij “FIT aan het werk” centraal staat.