0174-513237 Blessurelijn: 06-41827773

Investeer in je gezondheid

AdFysio De Lier

Hét Centrum voor Fysiotherapie & Beweging!

Fysiotherapie

Fysiotherapeuten zijn specialisten op het gebied van het bewegingsapparaat. Fysiotherapie richt zich op behandeling van klachten gerelateerd aan bewegen. Je kan dan denken aan bewegingsbeperkingen, revalidatie na operaties, begeleiding bij chronische aandoeningen.

Bewegen

Bij AdFysio kan je op verschillende manieren trainen en werken aan een goede conditie. Belangrijk vinden wij dat er doelgericht wordt getraind en er sprake is van persoonlijke begeleiding. Er zijn verschillende beweegactiviteiten van rustig bewegen tot intensief bewegen.

Bedrijven

AdFysio richt zich ook op bedrijven. Diverse activiteiten worden ondernomen om je bedrijf en medewerkers fit te houden. Daarnaast biedt AdFysio dienstverlening rondom ARBO-zorg. Hier geldt een no-nonsens aanpak waarbij “FIT aan het werk” centraal staat.

Wat kan je van ons verwachten?

N

Wetenschappelijk geschoolde specialisten

N

Toegankelijk voor iedereen, voor jong en oud

N

Ruime openingstijden (incl. avonden & weekenden)

N

Kosteloos gebruik van trainingszaal gedurende het behandeltraject

N

Binnen 24 uur de mogelijkheid om een afspraak in te plannen

N

Contracten met alle zorgverzekeraars

N

Nazorg door middel van beweegactiviteiten

AdFysio De Lier Specialist in Bewegen - Fysioherapie

De kinderfysio voor Monster

Er zijn meerdere redenen te bedenken waarom uw kind een fysiotherapeut nodig heeft. Het kan zo zijn dat hij of zij bij het sporten een blessure heeft opgelopen, of dat er een ander ongelukje is geweest. Maar dit is slechts een van de redenen waarom een bezoekje aan de kinderfysio voor Monster belangrijk is. Denk bijvoorbeeld aan een motoriek die niet helemaal soepel verloopt en die wel wat ondersteuning kan gebruiken. Maar ook bij problemen met de longfunctie, spierziekten, onverklaarbare lichamelijke klachten en overgewicht is het goed om een kinderfysiotherapeut voor Monster in te schakelen.

Kinderfysiotherapie voor Monster

We raden u aan om eens een kijkje te nemen bij de mogelijkheden die wij op het gebied van fysiotherapie allemaal voor uw kind te bieden hebben. Het is belangrijk om de ontwikkeling van uw kind hierbij goed in de gaten te houden. We gaan graag aan de slag met uw kind om ervoor te zorgen dat achterlopende vaardigheden snel worden aangepakt. Dit zorgt ervoor dat uw kind zich weer vrijer kan gaan voelen en geen problemen meer zal ondervinden bij bijvoorbeeld fietsen, gymmen en buitenspelen. Onze professionele therapeuten hebben veel ervaring in het werken met kinderen en staan dan ook klaar om met uw kinderen aan de slag te gaan.

Meer weten over de kinderfysio voor Monster?

We hebben kinderfysiotherapie voor Monster als een van onze specialiteiten. We vinden het belangrijk om kinderen te helpen vrij te bewegen, zodat ze optimaal van hun leven kunnen genieten. Maak een vrijblijvende eerste afspraak met ons, zodat we samen met uw kind kunnen bekijken waar het precies aan scheelt en hoe wij ervoor zorgen dat de problemen verholpen worden. Als kinderfysiotherapeut voor Monster hebben we al vele kinderen geholpen. We zijn zelf niet gevestigd in Monster, maar hebben in uw nabije regio wel meerdere praktijken waar u met uw kind terecht kunt.

Reviews

“AdFysio heeft ons, een groep van 20 ervaren en onervaren lopers, klaargestoomd om mee te lopen met een loopevenement. De professionele begeleiding, motivatie en het enthousiasme van Maurice hebben wij als erg prettig ervaren en heeft ons de resultaten opgeleverd die we voor ogen hadden.”

Westland Partners

“Een ding weet je zeker wanneer je AdFysio inschakelt om je medewerkers fit en vitaal te houden; deze gespecialiseerde club mensen weten wat ze doen op het gebied van fysio. Daarnaast is er veel kennis aanwezig van gezondheid en sport. De blessurelijn die 24 uur per dag beschikbaar is, is in onze branche met veel fysieke werkzaamheden, een echte must. Onze medewerkers worden met veel enthousiasme extra gemotiveerd en zijn hierdoor eerder inzetbaar. Wij maken graag nog jaren lang gebruik van de energie die het AdFysio team ons geeft!”

BE Fresh Produce BV

“Toen ik mijn kruisband afscheurde kreeg ik bij AdFysio goede begeleiding. Van voorbereiding op de operatie tot het gehele revalidatie proces. Als er iets was kon ik altijd contact opnemen en kreeg ik goed advies. Ook was er tijdens de revalidatie een goed plan uitgeschreven waardoor je precies wist waar je aantoe was. Ondertussen ben ik weer lekker aan het sporten en kan ik alles weer doen zonder last te hebben van mijn knie.”

Aileen

Houdt ook je bedrijf en medewerkers fit

Met partner Van Veldhooven Sport Consultancy richt AdFysio zich ook op bedrijven. Diverse activiteiten worden ondernomen om je bedrijf en medewerkers fit te houden. Hier geldt een no-nonsens aanpak waarbij “FIT aan het werk” centraal staat.