0174-513237 Blessurelijn: 06-41827773

Investeer in je gezondheid

AdFysio De Lier

Hét Centrum voor Fysiotherapie & Beweging!

Fysiotherapie

Fysiotherapeuten zijn specialisten op het gebied van het bewegingsapparaat. Fysiotherapie richt zich op behandeling van klachten gerelateerd aan bewegen. Je kan dan denken aan bewegingsbeperkingen, revalidatie na operaties, begeleiding bij chronische aandoeningen.

Bewegen

Bij AdFysio kan je op verschillende manieren trainen en werken aan een goede conditie. Belangrijk vinden wij dat er doelgericht wordt getraind en er sprake is van persoonlijke begeleiding. Er zijn verschillende beweegactiviteiten van rustig bewegen tot intensief bewegen.

Bedrijven

AdFysio richt zich ook op bedrijven. Diverse activiteiten worden ondernomen om je bedrijf en medewerkers fit te houden. Daarnaast biedt AdFysio dienstverlening rondom ARBO-zorg. Hier geldt een no-nonsens aanpak waarbij “FIT aan het werk” centraal staat.

Wat kan je van ons verwachten?

N

Wetenschappelijk geschoolde specialisten

N

Toegankelijk voor iedereen, voor jong en oud

N

Ruime openingstijden (incl. avonden & weekenden)

N

Kosteloos gebruik van trainingszaal gedurende het behandeltraject

N

Binnen 24 uur de mogelijkheid om een afspraak in te plannen

N

Contracten met alle zorgverzekeraars

N

Nazorg door middel van beweegactiviteiten

AdFysio De Lier Specialist in Bewegen - Fysioherapie

De kinderfysio voor Maasland en omstreken

Bent u op zoek naar een kinderfysio in Maasland en omstreken? Dan raden wij u aan om eens contact op te nemen met Adfysio. Wij hebben meerdere vestigingen bij u in de regio, waar wij u graag van dienst zijn. Kinderen kunnen net als volwassenen klachten oplopen aan hun bewegingsapparaat. Dit kan komen door een blessure die ontstaat bij het sporten, maar ook bijvoorbeeld bij het spelen. Ook is het mogelijk dat er een aandoening is die al vanaf de geboorte bij uw kind aanwezig is. Denk bijvoorbeeld aan een motorische ontwikkelingsachterstand, problemen met de longfunctie of een spierziekte. Wij zijn gespecialiseerd in het helpen van kinderen met deze problemen.

Kinderfysiotherapie voor Maasland

Als kinderfysiotherapeut voor Maasland staan we altijd klaar om u verder te helpen. Heeft een van uw kinderen een blessure opgelopen of klachten van een andere aard? Maak dan een afspraak voor een intakegesprek in een van onze vestigingen. Hier gaan we dan samen met uw kind bekijken wat er precies mis is en hoe de problemen zijn ontstaan. We zijn als kinderfysiotherapeut voor Maasland zeer actief als het aankomt op het helpen van kinderen en stemmen hier onze therapie geheel op af. We willen er daarmee graag voor zorgen dat uw kind snel weer klachtenvrij is en weer naar hartenlust kan gaan bewegen.

Meer weten over ons werk als kinderfysiotherapeut voor Maasland?

Voor kinderfysiotherapie in Maasland bent u bij ons aan het juiste adres. We helpen uw kind graag goed en grondig van de klachten af. Kinderfysiotherapie is een belangrijke, veelzijdige vorm van therapie die op een groot aantal vlakken kan worden ingezet. Ook bij bijvoorbeeld overmatig huilen, een schedelvormafwijking, hypermobiliteit of overgewicht is het goed om met ons contact op te nemen. Wij gaan dan graag als kinderfysio voor Maasland met uw kind aan de slag.

Reviews

“AdFysio heeft ons, een groep van 20 ervaren en onervaren lopers, klaargestoomd om mee te lopen met een loopevenement. De professionele begeleiding, motivatie en het enthousiasme van Maurice hebben wij als erg prettig ervaren en heeft ons de resultaten opgeleverd die we voor ogen hadden.”

Westland Partners

“Een ding weet je zeker wanneer je AdFysio inschakelt om je medewerkers fit en vitaal te houden; deze gespecialiseerde club mensen weten wat ze doen op het gebied van fysio. Daarnaast is er veel kennis aanwezig van gezondheid en sport. De blessurelijn die 24 uur per dag beschikbaar is, is in onze branche met veel fysieke werkzaamheden, een echte must. Onze medewerkers worden met veel enthousiasme extra gemotiveerd en zijn hierdoor eerder inzetbaar. Wij maken graag nog jaren lang gebruik van de energie die het AdFysio team ons geeft!”

BE Fresh Produce BV

“Toen ik mijn kruisband afscheurde kreeg ik bij AdFysio goede begeleiding. Van voorbereiding op de operatie tot het gehele revalidatie proces. Als er iets was kon ik altijd contact opnemen en kreeg ik goed advies. Ook was er tijdens de revalidatie een goed plan uitgeschreven waardoor je precies wist waar je aantoe was. Ondertussen ben ik weer lekker aan het sporten en kan ik alles weer doen zonder last te hebben van mijn knie.”

Aileen

Houdt ook je bedrijf en medewerkers fit

Met partner Van Veldhooven Sport Consultancy richt AdFysio zich ook op bedrijven. Diverse activiteiten worden ondernomen om je bedrijf en medewerkers fit te houden. Hier geldt een no-nonsens aanpak waarbij “FIT aan het werk” centraal staat.