0174-513237 Blessurelijn: 06-41827773

Investeer in je gezondheid

AdFysio De Lier

Hét Centrum voor Fysiotherapie & Beweging!

Fysiotherapie

Fysiotherapeuten zijn specialisten op het gebied van het bewegingsapparaat. Fysiotherapie richt zich op behandeling van klachten gerelateerd aan bewegen. Je kan dan denken aan bewegingsbeperkingen, revalidatie na operaties, begeleiding bij chronische aandoeningen.

Bewegen

Bij AdFysio kan je op verschillende manieren trainen en werken aan een goede conditie. Belangrijk vinden wij dat er doelgericht wordt getraind en er sprake is van persoonlijke begeleiding. Er zijn verschillende beweegactiviteiten van rustig bewegen tot intensief bewegen.

Bedrijven

AdFysio richt zich ook op bedrijven. Diverse activiteiten worden ondernomen om je bedrijf en medewerkers fit te houden. Daarnaast biedt AdFysio dienstverlening rondom ARBO-zorg. Hier geldt een no-nonsens aanpak waarbij “FIT aan het werk” centraal staat.

Wat kan je van ons verwachten?

N

Wetenschappelijk geschoolde specialisten

N

Toegankelijk voor iedereen, voor jong en oud

N

Ruime openingstijden (incl. avonden & weekenden)

N

Kosteloos gebruik van trainingszaal gedurende het behandeltraject

N

Binnen 24 uur de mogelijkheid om een afspraak in te plannen

N

Contracten met alle zorgverzekeraars

N

Nazorg door middel van beweegactiviteiten

AdFysio De Lier Specialist in Bewegen - Fysioherapie

De fysiotherapeut voor Wateringen

Bent u op zoek naar een fysio in Wateringen, die u kan helpen met klachten die u heeft bij het bewegen? Dan nodigen wij u van harte uit om eens langs te komen in, bij Adfysio. Bij ons vindt u mensen die veel ervaring hebben op het gebied van alles wat met fysiotherapie te maken heeft. Ongeacht of uw klachten voortkomen uit een blessure die is opgelopen tijdens het sporten, of een verkeerde houding tijdens uw werk, wij gaan hier graag mee aan de slag. Problemen met gewrichten, pezen, banden of spieren kunnen uw levensvreugde behoorlijk in de weg zitten. Wij helpen u graag weer vrijer te bewegen.

Fysiotherapie voor Wateringen

Als fysiotherapeut voor Wateringen hebben we veel ervaring met het behandelen van uiteenlopende klachten. Heeft u bij het sporten een blessure opgelopen die u het bewegen moeilijk maakt? Wij stellen dan graag een plan voor u op om hier snel weer vanaf te komen. Of heeft u naarmate u ouder wordt steeds meer klachten ondervonden bij het lopen of op een andere manier bewegen? Ook dan helpen wij u graag. We zijn daarbij ook gespecialiseerd in het behandelen van klachten die zijn voortgekomen uit functiestoornissen. U kunt daarbij denken aan een stoornis aan uw zenuwstelsel, hart, bloedvaten, longen of huid.

Meer weten over onze fysio voor Wateringen?

Met onze fysiotherapie voor Wateringen hebben we door de jaren heen al vele mensen geholpen. We gaan graag ook aan de slag om u hiermee te helpen. Per slot van rekening is het belangrijk om klachten zo goed mogelijk tegen te gaan en zo te voorkomen dat ze alleen maar erger worden. Als fysiotherapeut voor Wateringen bieden wij u ook een cursus Gezond Bewegen aan. Door middel hiervan wordt u niet alleen gezonder (de naam zegt het al), maar kunt u ook klachten die bij het bewegen kunnen ontstaan zoveel mogelijk voorkomen.

Reviews

“AdFysio heeft ons, een groep van 20 ervaren en onervaren lopers, klaargestoomd om mee te lopen met een loopevenement. De professionele begeleiding, motivatie en het enthousiasme van Maurice hebben wij als erg prettig ervaren en heeft ons de resultaten opgeleverd die we voor ogen hadden.”

Westland Partners

“Een ding weet je zeker wanneer je AdFysio inschakelt om je medewerkers fit en vitaal te houden; deze gespecialiseerde club mensen weten wat ze doen op het gebied van fysio. Daarnaast is er veel kennis aanwezig van gezondheid en sport. De blessurelijn die 24 uur per dag beschikbaar is, is in onze branche met veel fysieke werkzaamheden, een echte must. Onze medewerkers worden met veel enthousiasme extra gemotiveerd en zijn hierdoor eerder inzetbaar. Wij maken graag nog jaren lang gebruik van de energie die het AdFysio team ons geeft!”

BE Fresh Produce BV

“Toen ik mijn kruisband afscheurde kreeg ik bij AdFysio goede begeleiding. Van voorbereiding op de operatie tot het gehele revalidatie proces. Als er iets was kon ik altijd contact opnemen en kreeg ik goed advies. Ook was er tijdens de revalidatie een goed plan uitgeschreven waardoor je precies wist waar je aantoe was. Ondertussen ben ik weer lekker aan het sporten en kan ik alles weer doen zonder last te hebben van mijn knie.”

Aileen

Houdt ook je bedrijf en medewerkers fit

Met partner Van Veldhooven Sport Consultancy richt AdFysio zich ook op bedrijven. Diverse activiteiten worden ondernomen om je bedrijf en medewerkers fit te houden. Hier geldt een no-nonsens aanpak waarbij “FIT aan het werk” centraal staat.