0174-513237 Blessurelijn: 06-41827773

Investeer in je gezondheid

AdFysio De Lier

Hét Centrum voor Fysiotherapie & Beweging!

Fysiotherapie

Fysiotherapeuten zijn specialisten op het gebied van het bewegingsapparaat. Fysiotherapie richt zich op behandeling van klachten gerelateerd aan bewegen. Je kan dan denken aan bewegingsbeperkingen, revalidatie na operaties, begeleiding bij chronische aandoeningen.

Bewegen

Bij AdFysio kan je op verschillende manieren trainen en werken aan een goede conditie. Belangrijk vinden wij dat er doelgericht wordt getraind en er sprake is van persoonlijke begeleiding. Er zijn verschillende beweegactiviteiten van rustig bewegen tot intensief bewegen.

Bedrijven

AdFysio richt zich ook op bedrijven. Diverse activiteiten worden ondernomen om je bedrijf en medewerkers fit te houden. Daarnaast biedt AdFysio dienstverlening rondom ARBO-zorg. Hier geldt een no-nonsens aanpak waarbij “FIT aan het werk” centraal staat.

Wat kan je van ons verwachten?

N

Wetenschappelijk geschoolde specialisten

N

Toegankelijk voor iedereen, voor jong en oud

N

Ruime openingstijden (incl. avonden & weekenden)

N

Kosteloos gebruik van trainingszaal gedurende het behandeltraject

N

Binnen 24 uur de mogelijkheid om een afspraak in te plannen

N

Contracten met alle zorgverzekeraars

N

Nazorg door middel van beweegactiviteiten

AdFysio De Lier Specialist in Bewegen - Fysioherapie

De fysio voor Schipluiden

Bij Adfysio bent u aan het juiste adres als u last heeft van klachten aan spieren, pezen, banden of gewrichten. We hebben ervaren mensen in dienst die zorgen voor fysiotherapie in Schipluiden die effectief is. Samen met u gaan ze bekijken wat precies uw klachten zijn, aan de hand waarvan er dan een behandelplan wordt opgesteld. Neem dan ook contact met ons op om een afspraak met ons te maken waarbij we samen met u bekijken hoe we in uw geval te werk zullen gaan. We hanteren ruime openingstijden, zodat u niet alleen overdag en doordeweeks, maar ook in de avond en het weekend bij ons terecht kunt.

Een fysiotherapeut voor Schipluiden

Als u op zoek bent naar fysio voor Schipluiden, dan staan wij voor u klaar. We zijn weliswaar niet gevestigd in Schipluiden, maar wel bij u in de buurt in diverse gemeenten. Hier hebben wij een ervaren, professioneel team aan mensen die raad weten met uw klachten. Heeft u een blessure opgelopen bij sportactiviteiten? Of heeft u bij uw dagelijkse bezigheden een verkeerde beweging gemaakt? Wellicht heeft u last van klachten gekregen naarmate u ouder wordt. Wat de oorzaak van uw klachten ook is, u bent bij ons van harte welkom om hier actie tegen te ondernemen.

Fysiotherapie bij Schipluiden volgen

We vinden het belangrijk om u te helpen met het bestrijden van pijnklachten. We stellen samen met u een plan op aan de hand waarvan wij eraan gaan werken om de klachten te verwijderen. We geven u daarbij ook oefeningen die u thuis kunt herhalen, alsmede advies als uw klachten voorkomen uit een verkeerde houding. Als fysio voor Schipluiden en omgeving staan we ook klaar om u te assisteren bij gezond bewegen. Hier hebben wij een programma samengesteld dat is gebaseerd op onze fysiotherapie voor Schipluiden. Hiermee hopen wij u te helpen voorkomen dat u last krijgt van bewegingsgerelateerde klachten.

Reviews

“AdFysio heeft ons, een groep van 20 ervaren en onervaren lopers, klaargestoomd om mee te lopen met een loopevenement. De professionele begeleiding, motivatie en het enthousiasme van Maurice hebben wij als erg prettig ervaren en heeft ons de resultaten opgeleverd die we voor ogen hadden.”

Westland Partners

“Een ding weet je zeker wanneer je AdFysio inschakelt om je medewerkers fit en vitaal te houden; deze gespecialiseerde club mensen weten wat ze doen op het gebied van fysio. Daarnaast is er veel kennis aanwezig van gezondheid en sport. De blessurelijn die 24 uur per dag beschikbaar is, is in onze branche met veel fysieke werkzaamheden, een echte must. Onze medewerkers worden met veel enthousiasme extra gemotiveerd en zijn hierdoor eerder inzetbaar. Wij maken graag nog jaren lang gebruik van de energie die het AdFysio team ons geeft!”

BE Fresh Produce BV

“Toen ik mijn kruisband afscheurde kreeg ik bij AdFysio goede begeleiding. Van voorbereiding op de operatie tot het gehele revalidatie proces. Als er iets was kon ik altijd contact opnemen en kreeg ik goed advies. Ook was er tijdens de revalidatie een goed plan uitgeschreven waardoor je precies wist waar je aantoe was. Ondertussen ben ik weer lekker aan het sporten en kan ik alles weer doen zonder last te hebben van mijn knie.”

Aileen

Houdt ook je bedrijf en medewerkers fit

Met partner Van Veldhooven Sport Consultancy richt AdFysio zich ook op bedrijven. Diverse activiteiten worden ondernomen om je bedrijf en medewerkers fit te houden. Hier geldt een no-nonsens aanpak waarbij “FIT aan het werk” centraal staat.