0174-513237 Blessurelijn: 06-41827773

Investeer in je gezondheid

AdFysio De Lier

Hét Centrum voor Fysiotherapie & Beweging!

Fysiotherapie

Fysiotherapeuten zijn specialisten op het gebied van het bewegingsapparaat. Fysiotherapie richt zich op behandeling van klachten gerelateerd aan bewegen. Je kan dan denken aan bewegingsbeperkingen, revalidatie na operaties, begeleiding bij chronische aandoeningen.

Bewegen

Bij AdFysio kan je op verschillende manieren trainen en werken aan een goede conditie. Belangrijk vinden wij dat er doelgericht wordt getraind en er sprake is van persoonlijke begeleiding. Er zijn verschillende beweegactiviteiten van rustig bewegen tot intensief bewegen.

Bedrijven

AdFysio richt zich ook op bedrijven. Diverse activiteiten worden ondernomen om je bedrijf en medewerkers fit te houden. Daarnaast biedt AdFysio dienstverlening rondom ARBO-zorg. Hier geldt een no-nonsens aanpak waarbij “FIT aan het werk” centraal staat.

Wat kan je van ons verwachten?

N

Wetenschappelijk geschoolde specialisten

N

Toegankelijk voor iedereen, voor jong en oud

N

Ruime openingstijden (incl. avonden & weekenden)

N

Kosteloos gebruik van trainingszaal gedurende het behandeltraject

N

Binnen 24 uur de mogelijkheid om een afspraak in te plannen

N

Contracten met alle zorgverzekeraars

N

Nazorg door middel van beweegactiviteiten

AdFysio De Lier Specialist in Bewegen - Fysioherapie

De fysio voor ‘s-Gravenzande

Bij Adfysio bent u aan het juiste adres voor fysio bij ‘s-Gravenzande in de buurt. We zijn gevestigd bij u in de buurt, met diverse vestiging in onder andere De Lier en Naaldwijk, en bieden hier professionele therapie aan voor iedereen die klachten heeft aan gewrichten, pezen, spieren of banden. Deze klachten kunnen zomaar ontstaan. U loopt een blessure op bij uw sport of maakt zomaar een verkeerde beweging. Natuurlijk is het ook mogelijk dat de klachten langzaam zijn opgebouwd. Dit kan met ouderdom te maken hebben, maar ook met een verkeerde houding of manier van bewegen. Wat de reden van uw klachten ook is, wij zorgen er graag voor dat deze verdwijnen.

Fysiotherapie bij ‘s-Gravenzande volgen

We vinden het belangrijk om u te helpen van uw klachten af te komen. U kunt dan ook altijd even contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak. Bij onze kennismaking gaan we dan met u bekijken waar de klachten precies zitten en wat hier de oorzaak van is. Aan de hand hiervan stellen wij een behandelplan op waarmee we uw klachten grondig te lijf gaan. Meer weten hierover? We hebben elders op deze website uitgebreide informatie staan over onze praktijk en ons werk als fysiotherapeut voor ‘s-Gravenzande. U kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen.

Aan de slag met de fysio voor ‘s-Gravenzande

We vinden het belangrijk om u goed en snel te helpen van uw klachten af te komen. We hebben onze praktijk daarvoor ook verregaand geprofessionaliseerd. U werkt bij ons altijd met een fysiotherapeut voor ‘s-Gravenzande die veel ervaring heeft op het gebied van therapie. Iemand die samen met u aan de slag gaat om ervoor te zorgen dat u snel weer pijnvrij kunt bewegen. Hiertoe behoren ook problemen met bewegen die zijn ontstaan door functiestoornissen aan het hart, de longen, bloedvaten of zenuwstelsel. De klachten die hieruit voortkomen kunnen door middel van goede therapie ook worden behandeld.

Reviews

“AdFysio heeft ons, een groep van 20 ervaren en onervaren lopers, klaargestoomd om mee te lopen met een loopevenement. De professionele begeleiding, motivatie en het enthousiasme van Maurice hebben wij als erg prettig ervaren en heeft ons de resultaten opgeleverd die we voor ogen hadden.”

Westland Partners

“Een ding weet je zeker wanneer je AdFysio inschakelt om je medewerkers fit en vitaal te houden; deze gespecialiseerde club mensen weten wat ze doen op het gebied van fysio. Daarnaast is er veel kennis aanwezig van gezondheid en sport. De blessurelijn die 24 uur per dag beschikbaar is, is in onze branche met veel fysieke werkzaamheden, een echte must. Onze medewerkers worden met veel enthousiasme extra gemotiveerd en zijn hierdoor eerder inzetbaar. Wij maken graag nog jaren lang gebruik van de energie die het AdFysio team ons geeft!”

BE Fresh Produce BV

“Toen ik mijn kruisband afscheurde kreeg ik bij AdFysio goede begeleiding. Van voorbereiding op de operatie tot het gehele revalidatie proces. Als er iets was kon ik altijd contact opnemen en kreeg ik goed advies. Ook was er tijdens de revalidatie een goed plan uitgeschreven waardoor je precies wist waar je aantoe was. Ondertussen ben ik weer lekker aan het sporten en kan ik alles weer doen zonder last te hebben van mijn knie.”

Aileen

Houdt ook je bedrijf en medewerkers fit

Met partner Van Veldhooven Sport Consultancy richt AdFysio zich ook op bedrijven. Diverse activiteiten worden ondernomen om je bedrijf en medewerkers fit te houden. Hier geldt een no-nonsens aanpak waarbij “FIT aan het werk” centraal staat.