0174-513237 Blessurelijn: 06-41827773

Investeer in je gezondheid

AdFysio De Lier

Hét Centrum voor Fysiotherapie & Beweging!

Fysiotherapie

Fysiotherapeuten zijn specialisten op het gebied van het bewegingsapparaat. Fysiotherapie richt zich op behandeling van klachten gerelateerd aan bewegen. Je kan dan denken aan bewegingsbeperkingen, revalidatie na operaties, begeleiding bij chronische aandoeningen.

Bewegen

Bij AdFysio kan je op verschillende manieren trainen en werken aan een goede conditie. Belangrijk vinden wij dat er doelgericht wordt getraind en er sprake is van persoonlijke begeleiding. Er zijn verschillende beweegactiviteiten van rustig bewegen tot intensief bewegen.

Bedrijven

AdFysio richt zich ook op bedrijven. Diverse activiteiten worden ondernomen om je bedrijf en medewerkers fit te houden. Daarnaast biedt AdFysio dienstverlening rondom ARBO-zorg. Hier geldt een no-nonsens aanpak waarbij “FIT aan het werk” centraal staat.

Wat kan je van ons verwachten?

N

Wetenschappelijk geschoolde specialisten

N

Toegankelijk voor iedereen, voor jong en oud

N

Ruime openingstijden (incl. avonden & weekenden)

N

Kosteloos gebruik van trainingszaal gedurende het behandeltraject

N

Binnen 24 uur de mogelijkheid om een afspraak in te plannen

N

Contracten met alle zorgverzekeraars

N

Nazorg door middel van beweegactiviteiten

AdFysio De Lier Specialist in Bewegen - Fysioherapie

De fysio voor Poeldijk

Bij Adfysio bent u aan het juiste adres als u een fysio zoekt in Poeldijk. We hebben mensen klaarstaan die graag met u aan de slag gaan, om klachten die u heeft opgelopen zo snel mogelijk te verminderen en verhelpen. We zijn gevestigd in De Lier, bij u in de buurt, maar ook in enkele andere plaatsen in uw regio. Vanuit onze praktijken bieden wij fysiotherapie voor Poeldijk en omstreken aan. De ervaren fysiotherapeuten die bij ons werken zijn professioneel, klantvriendelijk en daadkrachtig. Heeft u een blessure opgelopen bij het sporten, of bij dagelijkse werkzaamheden? Of merkt u naarmate u ouder wordt meer last heeft met bewegen? Wij zorgen er voor dat u hier beter mee om kunt gaan.

De fysiotherapeut voor Poeldijk en omstreken

We vinden het belangrijk om u te helpen van uw klachten op het gebied van spieren, banden en gewrichten af te komen. Bij een eerste intakegesprek gaan we samen met u bekijken waar het probleem precies zit en wat hier de oorzaak van kan zijn. Aan de hand hiervan stellen wij een behandelplan op, dat als doel heeft u zoveel mogelijk klachtenvrij te maken. Daarna beginnen wij met de behandeling, waar ook oefeningen toe behoren die u thuis uit kunt voeren. Zo zorgt u ervoor dat de klachten afnemen, met als einddoel dat ze geheel verdwijnen.

Meer weten over onze fysiotherapie voor Poeldijk?

Adfysio is al jaren bezig met fysio voor Poeldijk en omstreken. We hebben door de jaren heen heel wat mensen geholpen met hun klachten om te gaan. Daarbij hebben we onze praktijk ook verregaand geprofessionaliseerd. We vinden het belangrijk om mensen zo goed mogelijk te helpen. Vandaar ook dat wij louter mensen in dienst hebben die de benodigde diploma’s hebben en die weten hoe zij zo goed mogelijk kunnen helpen. Meer weten over onze fysiotherapie voor Poeldijk? Neem dan gewoon even contact met ons op voor het maken van een kennismakingsgesprek.

Reviews

“AdFysio heeft ons, een groep van 20 ervaren en onervaren lopers, klaargestoomd om mee te lopen met een loopevenement. De professionele begeleiding, motivatie en het enthousiasme van Maurice hebben wij als erg prettig ervaren en heeft ons de resultaten opgeleverd die we voor ogen hadden.”

Westland Partners

“Een ding weet je zeker wanneer je AdFysio inschakelt om je medewerkers fit en vitaal te houden; deze gespecialiseerde club mensen weten wat ze doen op het gebied van fysio. Daarnaast is er veel kennis aanwezig van gezondheid en sport. De blessurelijn die 24 uur per dag beschikbaar is, is in onze branche met veel fysieke werkzaamheden, een echte must. Onze medewerkers worden met veel enthousiasme extra gemotiveerd en zijn hierdoor eerder inzetbaar. Wij maken graag nog jaren lang gebruik van de energie die het AdFysio team ons geeft!”

BE Fresh Produce BV

“Toen ik mijn kruisband afscheurde kreeg ik bij AdFysio goede begeleiding. Van voorbereiding op de operatie tot het gehele revalidatie proces. Als er iets was kon ik altijd contact opnemen en kreeg ik goed advies. Ook was er tijdens de revalidatie een goed plan uitgeschreven waardoor je precies wist waar je aantoe was. Ondertussen ben ik weer lekker aan het sporten en kan ik alles weer doen zonder last te hebben van mijn knie.”

Aileen

Houdt ook je bedrijf en medewerkers fit

Met partner Van Veldhooven Sport Consultancy richt AdFysio zich ook op bedrijven. Diverse activiteiten worden ondernomen om je bedrijf en medewerkers fit te houden. Hier geldt een no-nonsens aanpak waarbij “FIT aan het werk” centraal staat.