0174-513237 Blessurelijn: 06-41827773

Investeer in je gezondheid

AdFysio De Lier

Hét Centrum voor Fysiotherapie & Beweging!

Fysiotherapie

Fysiotherapeuten zijn specialisten op het gebied van het bewegingsapparaat. Fysiotherapie richt zich op behandeling van klachten gerelateerd aan bewegen. Je kan dan denken aan bewegingsbeperkingen, revalidatie na operaties, begeleiding bij chronische aandoeningen.

Bewegen

Bij AdFysio kan je op verschillende manieren trainen en werken aan een goede conditie. Belangrijk vinden wij dat er doelgericht wordt getraind en er sprake is van persoonlijke begeleiding. Er zijn verschillende beweegactiviteiten van rustig bewegen tot intensief bewegen.

Bedrijven

AdFysio richt zich ook op bedrijven. Diverse activiteiten worden ondernomen om je bedrijf en medewerkers fit te houden. Daarnaast biedt AdFysio dienstverlening rondom ARBO-zorg. Hier geldt een no-nonsens aanpak waarbij “FIT aan het werk” centraal staat.

Wat kan je van ons verwachten?

N

Wetenschappelijk geschoolde specialisten

N

Toegankelijk voor iedereen, voor jong en oud

N

Ruime openingstijden (incl. avonden & weekenden)

N

Kosteloos gebruik van trainingszaal gedurende het behandeltraject

N

Binnen 24 uur de mogelijkheid om een afspraak in te plannen

N

Contracten met alle zorgverzekeraars

N

Nazorg door middel van beweegactiviteiten

AdFysio De Lier Specialist in Bewegen - Fysioherapie

De fysiotherapeut voor Naaldwijk

Bent u op zoek naar een goede, betrouwbare fysiotherapeut voor Naaldwijk en omgeving? Een specialist op het gebied van bewegen en de klachten die daarbij roet in het eten kunnen gooien? Dan raden wij u aan om gewoon eens contact op te nemen met Adfysio. We hebben namelijk een team aan ervaren, professionele therapeuten voor u klaarstaan, die graag samen met u aan de slag gaan om uw klachten te verminderen, met als einddoel ze helemaal weg te nemen. Neem vandaag nog contact op met onze fysio in Naaldwijk voor het maken van een eerste afspraak, waarbij we samen met u bekijken wat er allemaal tot de mogelijkheden behoort.

Fysiotherapie in Naaldwijk

We vinden het belangrijk om u te helpen bij alle problemen die u maar aan uw bewegingsapparaat kunt hebben. Wellicht heeft u bij het sporten een blessure opgelopen waar u nu veel hinder van ondervindt. Maar het is natuurlijk ook mogelijk dat u een verkeerde beweging heeft gemaakt toen u dagelijkse werkzaamheden aan het uitvoeren was. Ook veroudering kan voor klachten zorgen. Wat de klachten ook zijn, wij weten hier wel raad mee. Hier behoren ook klachten bij die zijn ontstaan door functiestoornissen aan hart, bloedvaten, zenuwstelsel, longen of huid.

Meer weten over fysiotherapie voor Naaldwijk?

Adfysio biedt fysio aan voor Naaldwijk en omgeving. We hebben een vestiging in Naaldwijk, waar wij u graag verder helpen. Kom eens bij ons langs voor een intake, zodat we kunnen bekijken hoe wij u kunnen helpen. Daarnaast bent u bij ons ook aan het juiste adres voor een programma op het gebied van gezond bewegen. We willen mensen hierbij helpen om niet alleen gezonder te worden, maar ook klachten aan botten, spieren en gewrichten zoveel mogelijk te voorkomen. Bij ons vindt u ervaren mensen die voor elke klacht een oplossing weten en die graag grondig met u aan de slag gaan.

Reviews

“AdFysio heeft ons, een groep van 20 ervaren en onervaren lopers, klaargestoomd om mee te lopen met een loopevenement. De professionele begeleiding, motivatie en het enthousiasme van Maurice hebben wij als erg prettig ervaren en heeft ons de resultaten opgeleverd die we voor ogen hadden.”

Westland Partners

“Een ding weet je zeker wanneer je AdFysio inschakelt om je medewerkers fit en vitaal te houden; deze gespecialiseerde club mensen weten wat ze doen op het gebied van fysio. Daarnaast is er veel kennis aanwezig van gezondheid en sport. De blessurelijn die 24 uur per dag beschikbaar is, is in onze branche met veel fysieke werkzaamheden, een echte must. Onze medewerkers worden met veel enthousiasme extra gemotiveerd en zijn hierdoor eerder inzetbaar. Wij maken graag nog jaren lang gebruik van de energie die het AdFysio team ons geeft!”

BE Fresh Produce BV

“Toen ik mijn kruisband afscheurde kreeg ik bij AdFysio goede begeleiding. Van voorbereiding op de operatie tot het gehele revalidatie proces. Als er iets was kon ik altijd contact opnemen en kreeg ik goed advies. Ook was er tijdens de revalidatie een goed plan uitgeschreven waardoor je precies wist waar je aantoe was. Ondertussen ben ik weer lekker aan het sporten en kan ik alles weer doen zonder last te hebben van mijn knie.”

Aileen

Houdt ook je bedrijf en medewerkers fit

Met partner Van Veldhooven Sport Consultancy richt AdFysio zich ook op bedrijven. Diverse activiteiten worden ondernomen om je bedrijf en medewerkers fit te houden. Hier geldt een no-nonsens aanpak waarbij “FIT aan het werk” centraal staat.