0174-513237 Blessurelijn: 06-41827773

Investeer in je gezondheid

AdFysio De Lier

Hét Centrum voor Fysiotherapie & Beweging!

Fysiotherapie

Fysiotherapeuten zijn specialisten op het gebied van het bewegingsapparaat. Fysiotherapie richt zich op behandeling van klachten gerelateerd aan bewegen. Je kan dan denken aan bewegingsbeperkingen, revalidatie na operaties, begeleiding bij chronische aandoeningen.

Bewegen

Bij AdFysio kan je op verschillende manieren trainen en werken aan een goede conditie. Belangrijk vinden wij dat er doelgericht wordt getraind en er sprake is van persoonlijke begeleiding. Er zijn verschillende beweegactiviteiten van rustig bewegen tot intensief bewegen.

Bedrijven

AdFysio richt zich ook op bedrijven. Diverse activiteiten worden ondernomen om je bedrijf en medewerkers fit te houden. Daarnaast biedt AdFysio dienstverlening rondom ARBO-zorg. Hier geldt een no-nonsens aanpak waarbij “FIT aan het werk” centraal staat.

Wat kan je van ons verwachten?

N

Wetenschappelijk geschoolde specialisten

N

Toegankelijk voor iedereen, voor jong en oud

N

Ruime openingstijden (incl. avonden & weekenden)

N

Kosteloos gebruik van trainingszaal gedurende het behandeltraject

N

Binnen 24 uur de mogelijkheid om een afspraak in te plannen

N

Contracten met alle zorgverzekeraars

N

Nazorg door middel van beweegactiviteiten

AdFysio De Lier Specialist in Bewegen - Fysioherapie

De fysiotherapeut voor Monster

Zoekt u een fysiotherapeut in de omgeving van Monster, die u helpt bij klachten die u heeft opgelopen aan pezen, spieren, gewrichten of banden? Dan bent u bij Adfysio aan het juiste adres. Als fysio voor Monster en omstreken kunt u bij ons altijd terecht om met uw klachten aan de slag te gaan. We hebben ervaren mensen in dienst die precies weten wat er in een bepaald geval gedaan moet worden. Schroom dan ook niet om even contact met ons op te nemen voor het maken van een eerste afspraak. In een intakegesprek gaan we dan bekijken wat er precies aan scheelt en hoe wij u hierbij kunnen helpen.

Fysiotherapie in Monster en omgeving volgen

We vinden het belangrijk om u te helpen bij het oplossen van uw klachten. De fysiotherapie is door de jaren heen sterk ontwikkeld. De eisen die aan een fysio worden gesteld zijn strenger geworden, waarbij er ook meer opleidingen zijn ontstaan die hiervoor opleiden. Bij Adfysio zijn we al jarenlang bezig om onze diensten steeds meer te professionaliseren. Hier plukt u als klant de vruchten van. Wij bieden u steeds betere fysiotherapie voor Monster aan, waarbij u steeds beter wordt geholpen om van uw klachten af te komen.

Meer weten over ons werk als fysiotherapeut voor Monster?

Indien u met een fysio voor Monster aan de slag wilt gaan, staan wij voor u klaar. We stellen voor u een behandelplan samen waarmee u er op kunt rekenen dat uw klachten gaan verminderen. We adviseren, begeleiden en behandelen. Klachten kunnen bijvoorbeeld ook ontstaan als u te lang een verkeerde houding heeft gehad. Als fysiotherapeut voor Monster geven we u ook advies op dat gebied. Neem eenvoudig een kijkje op onze website als u meer wilt weten over wat wij u allemaal kunnen bieden. Naast fysio bent u bij ons ook aan het juiste adres voor training op het gebied van gezond bewegen.

Reviews

“AdFysio heeft ons, een groep van 20 ervaren en onervaren lopers, klaargestoomd om mee te lopen met een loopevenement. De professionele begeleiding, motivatie en het enthousiasme van Maurice hebben wij als erg prettig ervaren en heeft ons de resultaten opgeleverd die we voor ogen hadden.”

Westland Partners

“Een ding weet je zeker wanneer je AdFysio inschakelt om je medewerkers fit en vitaal te houden; deze gespecialiseerde club mensen weten wat ze doen op het gebied van fysio. Daarnaast is er veel kennis aanwezig van gezondheid en sport. De blessurelijn die 24 uur per dag beschikbaar is, is in onze branche met veel fysieke werkzaamheden, een echte must. Onze medewerkers worden met veel enthousiasme extra gemotiveerd en zijn hierdoor eerder inzetbaar. Wij maken graag nog jaren lang gebruik van de energie die het AdFysio team ons geeft!”

BE Fresh Produce BV

“Toen ik mijn kruisband afscheurde kreeg ik bij AdFysio goede begeleiding. Van voorbereiding op de operatie tot het gehele revalidatie proces. Als er iets was kon ik altijd contact opnemen en kreeg ik goed advies. Ook was er tijdens de revalidatie een goed plan uitgeschreven waardoor je precies wist waar je aantoe was. Ondertussen ben ik weer lekker aan het sporten en kan ik alles weer doen zonder last te hebben van mijn knie.”

Aileen

Houdt ook je bedrijf en medewerkers fit

Met partner Van Veldhooven Sport Consultancy richt AdFysio zich ook op bedrijven. Diverse activiteiten worden ondernomen om je bedrijf en medewerkers fit te houden. Hier geldt een no-nonsens aanpak waarbij “FIT aan het werk” centraal staat.