0174-513237 Blessurelijn: 06-41827773

Investeer in je gezondheid

AdFysio De Lier

Hét Centrum voor Fysiotherapie & Beweging!

Fysiotherapie

Fysiotherapeuten zijn specialisten op het gebied van het bewegingsapparaat. Fysiotherapie richt zich op behandeling van klachten gerelateerd aan bewegen. Je kan dan denken aan bewegingsbeperkingen, revalidatie na operaties, begeleiding bij chronische aandoeningen.

Bewegen

Bij AdFysio kan je op verschillende manieren trainen en werken aan een goede conditie. Belangrijk vinden wij dat er doelgericht wordt getraind en er sprake is van persoonlijke begeleiding. Er zijn verschillende beweegactiviteiten van rustig bewegen tot intensief bewegen.

Bedrijven

AdFysio richt zich ook op bedrijven. Diverse activiteiten worden ondernomen om je bedrijf en medewerkers fit te houden. Daarnaast biedt AdFysio dienstverlening rondom ARBO-zorg. Hier geldt een no-nonsens aanpak waarbij “FIT aan het werk” centraal staat.

Wat kan je van ons verwachten?

N

Wetenschappelijk geschoolde specialisten

N

Toegankelijk voor iedereen, voor jong en oud

N

Ruime openingstijden (incl. avonden & weekenden)

N

Kosteloos gebruik van trainingszaal gedurende het behandeltraject

N

Binnen 24 uur de mogelijkheid om een afspraak in te plannen

N

Contracten met alle zorgverzekeraars

N

Nazorg door middel van beweegactiviteiten

AdFysio De Lier Specialist in Bewegen - Fysioherapie

De fysio voor Maasland

Heeft u door een blessure last van klachten aan benen, armen, rug of schouders? Merkt u dat het bewegen om een andere reden minder soepel gaat en wilt u hier graag verandering in aanbrengen? Dan is het goed om eens contact op te nemen met Adfysio. Wij zijn actief als fysio voor Maasland en omgeving. We zijn niet gevestigd in Maasland, maar wel in het nabij gelegen De Lier. U bent bij ons altijd welkom om een keer langs te komen en met ons uw klachten door te nemen. Aan de hand hiervan gaan we dan bekijken wat wij hier tegen kunnen doen en wat voor oefeningen u hierbij gaan helpen.

Kom langs bij de fysiotherapeut voor Maasland

Als u last heeft van klachten aan spieren, pezen, banden en gewrichten, dan is het goed om hier niet mee rond te blijven lopen. Doet u dat namelijk wel, dan is het mogelijk dat de klachten alleen maar erger worden. Het is dan beter om ervoor te zorgen dat deze klachten zo snel mogelijk worden verholpen. Onze gediplomeerde, ervaren en daadkrachtige fysiotherapeut voor Maasland en omgeving kan u hierbij helpen. Kom bij ons langs voor een intakegesprek, zodat wij met u kunnen bekijken wat er precies aan scheelt. Wij helpen u bij problemen die zijn ontstaan door een blessure, uitoefenen van werk of veroudering.

Meer weten over fysiotherapie in Maasland en omgeving?

Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben, dan bent u altijd welkom om hier een keer contact over op te nemen met ons. We staan klaar om u te helpen met uw klachten om te gaan en de last die u hiervan ondervindt weg te nemen. U kunt eenvoudig via onze website of telefonisch een afspraak met ons maken. We hanteren zeer ruime openingstijden, ook in de avond en het weekend. We willen het iedereen mogelijk maken om bij ons fysio voor Maasland te volgen en zo snel weer vrijer te kunnen bewegen.

Reviews

“AdFysio heeft ons, een groep van 20 ervaren en onervaren lopers, klaargestoomd om mee te lopen met een loopevenement. De professionele begeleiding, motivatie en het enthousiasme van Maurice hebben wij als erg prettig ervaren en heeft ons de resultaten opgeleverd die we voor ogen hadden.”

Westland Partners

“Een ding weet je zeker wanneer je AdFysio inschakelt om je medewerkers fit en vitaal te houden; deze gespecialiseerde club mensen weten wat ze doen op het gebied van fysio. Daarnaast is er veel kennis aanwezig van gezondheid en sport. De blessurelijn die 24 uur per dag beschikbaar is, is in onze branche met veel fysieke werkzaamheden, een echte must. Onze medewerkers worden met veel enthousiasme extra gemotiveerd en zijn hierdoor eerder inzetbaar. Wij maken graag nog jaren lang gebruik van de energie die het AdFysio team ons geeft!”

BE Fresh Produce BV

“Toen ik mijn kruisband afscheurde kreeg ik bij AdFysio goede begeleiding. Van voorbereiding op de operatie tot het gehele revalidatie proces. Als er iets was kon ik altijd contact opnemen en kreeg ik goed advies. Ook was er tijdens de revalidatie een goed plan uitgeschreven waardoor je precies wist waar je aantoe was. Ondertussen ben ik weer lekker aan het sporten en kan ik alles weer doen zonder last te hebben van mijn knie.”

Aileen

Houdt ook je bedrijf en medewerkers fit

Met partner Van Veldhooven Sport Consultancy richt AdFysio zich ook op bedrijven. Diverse activiteiten worden ondernomen om je bedrijf en medewerkers fit te houden. Hier geldt een no-nonsens aanpak waarbij “FIT aan het werk” centraal staat.