0174-513237 Blessurelijn: 06-41827773

Investeer in je gezondheid

AdFysio De Lier

Hét Centrum voor Fysiotherapie & Beweging!

Fysiotherapie

Fysiotherapeuten zijn specialisten op het gebied van het bewegingsapparaat. Fysiotherapie richt zich op behandeling van klachten gerelateerd aan bewegen. Je kan dan denken aan bewegingsbeperkingen, revalidatie na operaties, begeleiding bij chronische aandoeningen.

Bewegen

Bij AdFysio kan je op verschillende manieren trainen en werken aan een goede conditie. Belangrijk vinden wij dat er doelgericht wordt getraind en er sprake is van persoonlijke begeleiding. Er zijn verschillende beweegactiviteiten van rustig bewegen tot intensief bewegen.

Bedrijven

AdFysio richt zich ook op bedrijven. Diverse activiteiten worden ondernomen om je bedrijf en medewerkers fit te houden. Daarnaast biedt AdFysio dienstverlening rondom ARBO-zorg. Hier geldt een no-nonsens aanpak waarbij “FIT aan het werk” centraal staat.

Wat kan je van ons verwachten?

N

Wetenschappelijk geschoolde specialisten

N

Toegankelijk voor iedereen, voor jong en oud

N

Ruime openingstijden (incl. avonden & weekenden)

N

Kosteloos gebruik van trainingszaal gedurende het behandeltraject

N

Binnen 24 uur de mogelijkheid om een afspraak in te plannen

N

Contracten met alle zorgverzekeraars

N

Nazorg door middel van beweegactiviteiten

AdFysio De Lier Specialist in Bewegen - Fysioherapie

De fysio voor Maasdijk

Heeft u bij het sporten een blessure opgelopen en ondervindt u hier nu dagelijks klachten van? Of merkt u dat het bewegen langzaam maar zeker steeds lastiger wordt en vraagt u zich af waar dat aan ligt? Wat voor problemen u ook aan uw bewegingsapparaat heeft, u bent hiervoor bij Adfysio aan het juiste adres. We hebben namelijk mensen klaarstaan die veel ervaring hebben met het verhelpen van allerhande klachten op het gebied van beweging. Of deze klachten zich nu bevinden in pezen, spieren, banden of gewrichten, wij zorgen ervoor dat de klachten snel verminderen en dat u weer pijnvrij kunt bewegen.

Een fysiotherapeut bij Maasdijk inschakelen

Indien u fysiotherapie in Maasdijk zoekt bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn weliswaar niet in Maasdijk gevestigd, maar wel bij u in de buurt, in De Lier. U bent bij ons van harte welkom om eens samen met ons de mogelijkheden door te nemen die wij u te bieden hebben. Als fysio voor Maasdijk gaan we bij een eerste afspraak samen met u bekijken wat voor problemen u precies heeft. We bekijken wat hier de oorzaak van kan zijn en, belangrijker nog, wat hier aan te doen is. Aan de hand hiervan stellen wij een plan op dat we in gaan zetten om als fysio voor Maasdijk met uw klachten aan de slag te gaan.

Meer weten over fysiotherapie voor Maasdijk?

Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden die wij u allemaal te bieden hebben, dan nodigen wij u bij deze uit om eens contact met ons op te nemen. We gaan graag met u in gesprek om uw klachten met u door te nemen en een afspraak te maken voor een eerste gesprek. U zult dan merken dat u met onze fysiotherapeut voor Maasdijk snel weer van uw klachten af bent. Meer weten over onze praktijk en waarvoor u allemaal nog meer bij ons aan kunt kloppen? Neem hiervoor dan een kijkje bij de uitgebreide informatie die wij hierover op onze website klaar hebben staan voor u.

Reviews

“AdFysio heeft ons, een groep van 20 ervaren en onervaren lopers, klaargestoomd om mee te lopen met een loopevenement. De professionele begeleiding, motivatie en het enthousiasme van Maurice hebben wij als erg prettig ervaren en heeft ons de resultaten opgeleverd die we voor ogen hadden.”

Westland Partners

“Een ding weet je zeker wanneer je AdFysio inschakelt om je medewerkers fit en vitaal te houden; deze gespecialiseerde club mensen weten wat ze doen op het gebied van fysio. Daarnaast is er veel kennis aanwezig van gezondheid en sport. De blessurelijn die 24 uur per dag beschikbaar is, is in onze branche met veel fysieke werkzaamheden, een echte must. Onze medewerkers worden met veel enthousiasme extra gemotiveerd en zijn hierdoor eerder inzetbaar. Wij maken graag nog jaren lang gebruik van de energie die het AdFysio team ons geeft!”

BE Fresh Produce BV

“Toen ik mijn kruisband afscheurde kreeg ik bij AdFysio goede begeleiding. Van voorbereiding op de operatie tot het gehele revalidatie proces. Als er iets was kon ik altijd contact opnemen en kreeg ik goed advies. Ook was er tijdens de revalidatie een goed plan uitgeschreven waardoor je precies wist waar je aantoe was. Ondertussen ben ik weer lekker aan het sporten en kan ik alles weer doen zonder last te hebben van mijn knie.”

Aileen

Houdt ook je bedrijf en medewerkers fit

Met partner Van Veldhooven Sport Consultancy richt AdFysio zich ook op bedrijven. Diverse activiteiten worden ondernomen om je bedrijf en medewerkers fit te houden. Hier geldt een no-nonsens aanpak waarbij “FIT aan het werk” centraal staat.