0174-513237 Blessurelijn: 06-41827773

Investeer in je gezondheid

AdFysio De Lier

Hét Centrum voor Fysiotherapie & Beweging!

Fysiotherapie

Fysiotherapeuten zijn specialisten op het gebied van het bewegingsapparaat. Fysiotherapie richt zich op behandeling van klachten gerelateerd aan bewegen. Je kan dan denken aan bewegingsbeperkingen, revalidatie na operaties, begeleiding bij chronische aandoeningen.

Bewegen

Bij AdFysio kan je op verschillende manieren trainen en werken aan een goede conditie. Belangrijk vinden wij dat er doelgericht wordt getraind en er sprake is van persoonlijke begeleiding. Er zijn verschillende beweegactiviteiten van rustig bewegen tot intensief bewegen.

Bedrijven

AdFysio richt zich ook op bedrijven. Diverse activiteiten worden ondernomen om je bedrijf en medewerkers fit te houden. Daarnaast biedt AdFysio dienstverlening rondom ARBO-zorg. Hier geldt een no-nonsens aanpak waarbij “FIT aan het werk” centraal staat.

Wat kan je van ons verwachten?

N

Wetenschappelijk geschoolde specialisten

N

Toegankelijk voor iedereen, voor jong en oud

N

Ruime openingstijden (incl. avonden & weekenden)

N

Kosteloos gebruik van trainingszaal gedurende het behandeltraject

N

Binnen 24 uur de mogelijkheid om een afspraak in te plannen

N

Contracten met alle zorgverzekeraars

N

Nazorg door middel van beweegactiviteiten

AdFysio De Lier Specialist in Bewegen - Fysioherapie

De fysio voor Den Hoorn en omstreken

Merkt u dat bewegen niet meer zo soepel gaat als vroeger? Wellicht heeft u een blessure opgelopen en wilt u hierbij worden geholpen? Voor al uw vragen en behandelingen op het gebied van fysiotherapie bent u bij AdFysio aan het juiste adres. Bij ons bedrijf vindt u specialisten die hun jarenlange ervaring gebruiken om u van uw klachten af te helpen. We zijn gevestigd in De Lier, dus als u een fysio voor Den Hoorn zoekt bent u niet ver bij ons vandaan. Onze fysiotherapie voor regio Den Hoorn bieden we aan om verschillende soorten klachten te verhelpen. We vertellen u graag meer over.

U zoekt een fysiotherapeut in Den Hoorn?

AdFysio is een professioneel, betrouwbaar centrum voor fysiotherapie en beweging. Onze mensen weten als geen ander wat er allemaal bij komt kijken om ervoor te zorgen dat u goed en grondig van uw klachten afkomt. Wij richten ons geheel op het verhelpen van klachten die zijn gerelateerd aan bewegen. Denk hierbij onder andere aan een blessure die bij het sporten is opgelopen, een revalidatie na een operatie of een goede begeleiding als u last heeft van een chronische aandoening. We hebben wetenschappelijk geschoolde specialisten in dienst die graag voor u aan de slag gaan. We zijn toegankelijk voor alle leeftijden en hanteren ruime openingstijden. U kunt bij ons zodoende ook in de avond of in het weekend aan de slag.

Meer weten over onze fysio voor Den Hoorn en omstreken?

Neemt u gerust contact met ons op als u vragen heeft over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. We verwelkomen u graag voor een intakegesprek, zodat we samen kunnen bekijken wat voor problemen u heeft en hoe wij u hier vanaf gaan helpen. U heeft bij ons binnen 24 uur de mogelijkheid om een afspraak in te plannen. En we stoppen niet als de klachten zijn verdwenen, we staan ook klaar voor speciale nazorg. Meer weten? We hebben uitgebreide informatie over onze fysiotherapie voor Den Hoorn op deze website voor u klaarstaan.

Reviews

“AdFysio heeft ons, een groep van 20 ervaren en onervaren lopers, klaargestoomd om mee te lopen met een loopevenement. De professionele begeleiding, motivatie en het enthousiasme van Maurice hebben wij als erg prettig ervaren en heeft ons de resultaten opgeleverd die we voor ogen hadden.”

Westland Partners

“Een ding weet je zeker wanneer je AdFysio inschakelt om je medewerkers fit en vitaal te houden; deze gespecialiseerde club mensen weten wat ze doen op het gebied van fysio. Daarnaast is er veel kennis aanwezig van gezondheid en sport. De blessurelijn die 24 uur per dag beschikbaar is, is in onze branche met veel fysieke werkzaamheden, een echte must. Onze medewerkers worden met veel enthousiasme extra gemotiveerd en zijn hierdoor eerder inzetbaar. Wij maken graag nog jaren lang gebruik van de energie die het AdFysio team ons geeft!”

BE Fresh Produce BV

“Toen ik mijn kruisband afscheurde kreeg ik bij AdFysio goede begeleiding. Van voorbereiding op de operatie tot het gehele revalidatie proces. Als er iets was kon ik altijd contact opnemen en kreeg ik goed advies. Ook was er tijdens de revalidatie een goed plan uitgeschreven waardoor je precies wist waar je aantoe was. Ondertussen ben ik weer lekker aan het sporten en kan ik alles weer doen zonder last te hebben van mijn knie.”

Aileen

Houdt ook je bedrijf en medewerkers fit

Met partner Van Veldhooven Sport Consultancy richt AdFysio zich ook op bedrijven. Diverse activiteiten worden ondernomen om je bedrijf en medewerkers fit te houden. Hier geldt een no-nonsens aanpak waarbij “FIT aan het werk” centraal staat.