0174-513237 Blessurelijn: 06-41827773

Bootcamp

Deze buiten training biedt je een full body work-out die aansluit bij jouw sportbehoefte en niveau. Deze is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Kortom, of je nu beginnend, semi-gevorderd of gevorderd sporter bent; iedereen kan deelnemen aan Bootcamp!

De full body work-out bestaat uit fitnessoefeningen, hardlopen, intervaltraining. Door deel te nemen aan deze training kun je jouw conditie, spiercoördinatie en explosiviteit verbeteren. Ook heeft Bootcamp een positieve uitwerking op je mentale welzijn. Het vermindert stress en helpt je beter te concentreren. Bovendien is het de perfecte manier om af te vallen.

In deze les buiten worden vaak ook attributen gebruikt, zoals bijvoorbeeld autobanden. Naast de attributen wordt er ook gebruik gemaakt van trappen, bankjes, prullenbakken etc. Zo wordt de Bootcamp iedere les weer anders en dat maakt het lekker gevarieerd! Een bootcamp is nooit hetzelfde. Ben je nou een beginner en lijkt dit jou een leuke les? Dan wordt de les aangepast op niveau. Oftewel iedereen kan mee doen aan deze buiten training, oftewel Bootcamp.

De trainingen voor de Bootcamp zijn weer gestart! Wil je zeker zijn van een plekje? Inschrijven kan alvast!

Ben je benieuwd of Bootcamp wat voor jou is? Vraag dan een gratis proefles aan. 
12 trainingen kosten €90,-