0174-513237 Blessurelijn: 06-41827773

Blijf in beweging

Sporten mag, bewegen moet!

Wil je in beweging blijven? Wij hebben verschillende beweginggroepen voor alle leeftijden. Bekijk hieronder ons beweegaanbod om te zien welke het beste bij jou past!

AdFysio Specialist in Bewegen - Buikspier Challenge
Buikspier Challenge

Train je buikspieren met de buikspier challenge van AdFysio! 

Tijdens deze training gaan we een half uur lang de focus leggen op het trainen van de buikspieren en CORE! Naast de buikspieren komt de rest van het lichaam natuurlijk ook aan bod zodat jouw lichaam in zijn geheel fit wordt!

Deze training is ook ideaal voor mensen met rugklachten (in het verleden) die hun buik/rug/core spieren sterk willen krijgen en houden om (verergering van) rugklachten te voorkomen!

Elke donderdag van 20.30 – 21.00 op locatie Hoofdstraat door fysiotherapeute Ilse Schut. Iedereen is welkom!

Ben je benieuwd of de Buikspier Challange wat voor jou is? Vraag dan een gratis proefles aan.
12 trainingen kosten €47,50

AdFysio Specialist in Bewegen - Fit Challenge
onbeperkt sporten

De manier om ECHT fit te worden en te blijven! Je kunt onbeperkt groepstrainingen volgen op onze locaties. Onze fysiotherapeuten/trainers Fleur Kuyvenhoven, Claire Zwinkels en Emma Dekker en Ilse Schut geven deze intensieve, maar gezellige trainingen. Diverse vormen van training worden afgewisseld; Bootcamp, CrossFit, Calisthenics, HIIT, Tabata en buikspierkilling, dé manier om met plezier fit te worden!

Kun je eens niet in de avond sporten of wil je liever (extra) zelfstandig aan de slag? Je mag op al onze locaties onbeperkt komen trainen tijdens de vrije inloop uren!

Ben jij klaar voor de uitdaging en ga je met een gezellige groep deze challenge aan? Wacht niet en schrijf je in om een proefles te proberen!

Onbeperkt sporten abonnement voor slechts €34 per maand

Je krijgt ook de mogelijkheid voor een persoonlijke intake waarin lichaamsmetingen uitgevoerd worden en jij al je vragen kunt stellen!

AdFysio Specialist in Bewegen - Totaal Training
AdFysio Totaal Training

Bij AdFysio De Lier kan je op verschillende manieren trainen. Je kan de AdFysio Totaal Training (ATT) volgen of aan één van de aandoenings- specifieke beweeggroepen deelnemen.

Tijdens ATT kan je onder begeleiding van een trainer/fysiotherapeut één of meerdere keren per week een uur trainen aan je kracht, conditie en lenigheid. Tijdens de intake stel je samen met de fysiotherapeut je persoonlijke doelen op. Er wordt doelgericht gewerkt met, naar wens, regelmatig evaluaties.

Ben je benieuwd of ATT wat voor jou is? Vraag dan een gratis proefles aan.
12 trainingen kosten €95,-

Summer Challenge

Zwaarder dan ooit! Voor iedereen toegankelijk met enige basisconditie. De Summer Challenge bestaat uit diverse nieuwe parcours en trappen. Wil je fit het voorjaar en de zomer door en alvast een goede voorbereiding hebben op het aankomende sportseizoen? Dan zit je hier op het juiste adres! Er zijn 6 trainingen waarbij je jezelf 6 keer maximaal kan testen. De trainingen duren 75 minuten en zullen plaats vinden in Kijkduin. De kosten voor een training zijn €10,- per keer. Wil jij trainen in een gezellige sfeer en jezelf tot het uiterste drijven? Inschrijvingen starten weer in het voorjaar van 2024.

AdFysio Specialist in Bewegen - Mama in Balans
Mama in Balans

Mama maar toch willen sporten? AdFysio biedt een uniek doorlopend programma aan voor alle (aanstaande) moeders op gebied van training en voorlichting. Het is een doorlopend programma, instroming is op elk moment mogelijk tijdens of na de zwangerschap! Iedere donderdagavond vinden de trainingen plaats op locatie de Zweth in De Lier onder begeleiding van fysiotherapeute Fleur Kuyvenhoven.

Wat kan je verwachten?

  • Doorlopend programma, instroming is dus op elk moment mogelijk.
  • Indoor en outdoor training op een verantwoorde manier onder deskundige en enthousiaste begeleiding
  • Geen wachttijden
  • Gezellig in groepsverband sporten in de buitenlucht
  • Werkend met strippenkaart waardoor het niet erg is als je eens een training mist

Instromen na de zwangerschap is mogelijk vanaf 6 weken na de bevalling. Samen gaan we weer fit worden met uitdagende trainingen.

12 trainingen voor slechts €90!

AdFysio Specialist in Bewegen - Total Body Workout
Total body workout

Met Total Body Workout train je in een groep alle spiergroepen. Onze fysiotherapeuten/trainers Fleur Kuyvenhoven, Claire Zwinkels, Emma Dekker en Ilse Schut geven deze intensieve, maar gezellige trainingen. Diverse vormen van training worden afgewisseld; Bootcamp, CrossFit, Calisthenics, HIIT, Tabata en buikspierkilling, dé manier om met plezier fit te worden! De trainingen zullen plaatsvinden op maandagavond 20-21, woensdagavond 19-20 en zaterdagochtend 9-10 uur.

Total Body Workout:

  • maakt je sterker
  • is volgens experts de beste manier om in vorm te komen
  • richt op het verstevigen van de spieren
  • behoudt de spiermassa
  • verbrandt vet

Ben je benieuwd of Total Body Workout wat voor jou is? Vraag dan een gratis proefles aan. 


12 trainingen kosten €95,-

AdFysio Specialist in Bewegen - Diabetes
Pilates

We gaan weer beginnen! 18 mei zal de eerste pilates les van 2022 weer gegeven worden bij AdFysio. Claire Zwinkels gaat wekelijks uitdagende trainingen verzorgen.

Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het is een effectieve workout die spiergroepen tegelijk versterkt en verlengt om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen en behouden.
 

Tijdens de training besteden we aandacht aan jouw kracht, balans  en core-stability.

Elke woensdagavond van 20:00 – 21:00 uur aan de Zweth. Ben je benieuwd of de training wat voor jou is? Vraag dan een gratis proefles aan. 12 trainingen kosten €95,-

AdFysio Specialist in Bewegen - Diabetes
KiCk Fun

AdFysio is er voor iedereen, en dus ook voor kinderen. Iedere woensdagmiddag is de kickfun van 16:00-17:00 bij AdFysio, onder begeleiding van onze enthousiaste trainster Ilse. Lekker op de vrije middag in beweging zijn, samen met andere kinderen!

KickFun is een vorm van boksen om kinderen kennis te laten maken met de sport op een speelse manier. Kinderen kunnen hun energie kwijt, maken vrienden met andere kinderen in de groep en leren de fundamenten van boksen zoals het verdedigen en wederzijds respect. Door gebruik te maken van boksmateriaal worden boks oefenvormen getraind. De Kids leren samenwerken in spelvorm waarbij de conditie en kracht getraind wordt op een speelse manier. Lekker en verantwoord in beweging komen waardoor de woensdagmiddag een sportieve middag wordt!

Plezier in beweging staat bij deze les voorop, voordat de kids het weten, is het uur alweer voorbij! Steeds meer jongeren zijn minder in beweging en zitten teveel, dit brengt gezondheidsrisico’s met zich mee. Wij willen deze trend doorbreken door beweging op een leuke manier aan te bieden waar gezelligheid met de groep dan ook centraal staat. Door te trainen wordt de fitheid vergroot, voelen kinderen zich energieker en beweging kan helpen aan het vergoten van het concentratievermogen. Genoeg redenen dus om eens een lesje uit te proberen!

De training heeft een maximale groepsgrootte van 8 kinderen. Wees er dus snel bij om een proefles mee te doen en jouw kids in beweging te krijgen!

De trainingen kosten €50,- voor 10 uitdagende bokstrainingen.

AdFysio Specialist in Bewegen - Diabetes
BOKS circruit

Een nieuwe trainingsvorm: Circuit boksen gegeven door onze ervaren bokstrainer Ilse!

Deze vorm van boksen is anders dan in de boksring. Er wordt geslagen op de boksbal, pads en op elkaars handen. Leer kennis maken met het boksen, er wordt niet alleen gestoten want boksen bestaat uit veel meer! Boksen is een combinatie van fysieke kracht, conditioneel uithoudingsvermogen maar ook mentaal doorzettingsvermogen. Tijdens de training wordt je kracht en uithoudingsvermogen getraind door boksvaardigheden aan te leren. Hoe beter je conditie, hoe makkelijker jij het boksen kan volhouden. 

Lekker je energie kwijt na een lange werkdag of je frustratie eruit door je uit te leven op de bokszak. Drijf jezelf tot het uiterste en train je kracht en conditie op een andere manier dan met fitness. Wil jij dat heerlijke gevoel na een intensieve training ervaren waar de endorfines (gelukshormonen) door je lijf stromen? 

Meld je aan voor een proefles via de website!

AdFysio Specialist in Bewegen - Diabetes
Diabetes

Bij diabetes is bewegen van groot belang. Een actieve leefstijl heeft positieve effecten op de gezondheid. De spierkracht en het uithoudingsvermogen nemen toe en eventuele kortademigheid neemt af. Men gaat zich beter voelen, ervaart minder klachten en u kan meer aan.

Ben je benieuwd of de training wat voor jou is? Vraag dan een gratis proefles aan. 
12 trainingen kosten €95,-

AdFysio Specialist in Bewegen - COPD
COPD

Bij longaandoeningen is bewegen van groot belang. Een actieve leefstijl heeft positieve effecten op de gezondheid. De spierkracht en het uithoudingsvermogen nemen toe en eventuele kortademigheid neemt af. Men gaat zich beter voelen, ervaart minder klachten en je kan meer aan.

COPD is een chronische obstructie van de luchtwegen (chronische bronchitis en emfyseem) met een verminderde weerstand, kortademigheid en mogelijk luchtweginfecties wat ernstige beperkingen kan opleveren in het alledaagse leven.

Bij COPD is een gezonde leefstijl en genoeg bewegen erg belangrijk. Daarom kunnen mensen met COPD onder begeleiding van een fysiotherapeut bij AdFysio komen sporten.

AdFysio Specialist in Bewegen - COPD
SKI fit
Nieuw ski-seizoen, nieuwe kansen!
Doe mee met onze ski-fit training bij AdFysio en maak je klaar voor onvergetelijke avonturen op de piste. 
Waarom meedoen? Hier zijn een paar goede redenen:
1️⃣ Verminder het risico op blessures: Fleur zal je helpen om je lichaam voor te bereiden op de uitdagingen van het skiën, zodat je veilig en gezond blijft.
2️⃣ Verbeter je conditie: Skiën kan behoorlijk veeleisend zijn. Met onze training kun je je uithoudingsvermogen opbouwen en je spieren versterken, zodat je langer op de berg kunt blijven en meer kunt genieten van de sneeuw.
3️⃣ Minder spierpijn, meer ski-plezier: Niets is erger dan de dag na het skiën met pijnlijke spieren wakker worden. Onze training helpt je om spierpijn te verminderen, zodat je optimaal van je ski-avonturen kunt genieten.
Wanneer en waar? A.s. woensdagavond gaan we weer starten om 20:00 uur ben je welkom bij onze locatie op de Hoofdstraat. Fleur staat klaar om je te begeleiden en ervoor te zorgen dat je in topconditie bent voor het komende ski-seizoen.
Laat deze kans niet aan je voorbijgaan. Schrijf je vandaag nog in en maak je klaar voor de bergen! ⛷❄️