0174-513237 Blessurelijn: 06-41827773

Bedrijven

Arbeidszorg

AdFysio zet in de breedste zin hoog in op het gebied van Arbeidszorg. In samenwerking met diverse partners kunt u voor dienstverlening op dit gebied bij ons terecht.

Bedrijfstraining

Bedrijfstrainingen worden naar behoefte van uw bedrijf en op maat door AdFysio aangeboden. Deze trainingen richten zich op Beweging, Mentaal en Persoonlijke Ontwikkeling.

De mens centraal

Alle interventies bij AdFysio kennen een persoonlijke benadering en zijn op het individu gericht. Wel kunnen activiteiten uiteraard ook in groepsverband worden aangeboden.

Belastingdienst

Verschillende activiteiten die AdFysio Bedrijven aanbiedt zijn grotendeels aftrekbaar van de belasting. Informeer naar de voorwaarden.

Organisatie en eigen bijdrage

De verantwoordelijkheid voor een fitte medewerker is veelal een gedeelde verantwoordelijkheid. De activiteiten door AdFysio aangeboden kennen diverse combinatiemogelijkheden van betaling.

Netwerk

AdFysio werkt binnen de Arbeidszorg samen met zorgvuldig geselecteerde partners die vanuit dezelfde uitgangspunten werken. De professionals werken nauw met elkaar samen en dit komt de dienstverlening ten goede.

Geïnteresseerd?